Poslední hrané hry

Capture the Castle

1.5.2012
71%
Hra - Capture the Castle
Video se načítá
Bojujte, taktizujte, vydělávejte zlato a vylepšujte své budovy ve strategické hře Capture the Castle. Vaším nejdůležitějším úkolem však bude dobíjet nepřátelské pevnosti za pomoci vybudované armády. Pokud se vám nějaký level náhodou nepodaří, nezoufejte a vyzkoušejte ho znovu s použitím jiné…

Love Panda Defense

11.5.2012
81%
Hra - Love Panda Defense
Video se načítá
Love Panda Defense je klasická hra typu tower defense, ve které budete jako roztomilé pandy bránit svůj domeček před zlými opičkami. Nebudete ale střílet, nebo používat jakékoli brutální prostředky, ale vaší zbraní budou srdíčka :)

My Dolphin Show 8NÁŠ TIP

7.2.2016
90%
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Zvládnete získat co nejvíce bodů za triky, které budete dělat s delfínem? Musíte být přesní, abyste ohromili porotu. Za tyto body můžete získat body, za které můžete koupit převleky nebo jiná zvířata.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Samira's Sew Shop

27.10.2014
88%
Hra - Samira's Sew Shop
Video se načítá
Samira chce být úspěšnou podnikatelkou, zrovna si pronajala prostory pro své krejčovství. Vaším úkolem bude nakupovat zboží a zadávat vaším zaměstancům práci na šití. Hotové výrobky pak můžete vystavit v hlavní místnosti. Ze začátku to bude zěžké, ale jakmile se zaběhnete tak budete mít plný obchod…

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Pooh Big Show

1.5.2012
80%
Hra - Pooh Big Show
Video se načítá
Kdo by neznal medvídka Pú. V této milé hře s krásnou grafikou mu budete pomáhat, jak jinak než se sběrem medu. Medové džbánky bude muset Pú sebrat a odnést na křížkem označené místo. Ale pozor, musí to stihnout dříve, než ho zpozoruje Kryštůfek Robin.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Thrift Shop

13.1.2014
83%
Hra - Thrift Shop
Video se načítá
V tento den jste si otevřeli svůj vlastní obchod s moderním oblečením , aby vám podnik prosperoval, musíte se věnovat svým zákaznicím , ze všech stran . Musíte je přivést k danému kousku oblečení , které chtějí koupit a také je musíte doprovodit k pokladně , pokud si danou věc budou chtít koupit .…

My Daily Ranch

24.8.2013
84%
Hra - My Daily Ranch
Video se načítá
Vybudujte si vlastní super farmu v další povedené hře tohoto typu. Pěstujte zeleninu, chovejte domácí zvířata, vydělávejte peníze a postavte si tu nejlepší farmu v okolí. Jak bude vypadat?

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Mr PiggyHra na skóreHra o medaile

20.8.2014
74%
Hra - Mr Piggy
Video se načítá
Mr Piggy je zábavná hra, ve které budete překonávat mnoho nástrah, abyste se dostali ke své milované. Vaším úkolem bude projít 21 obtížných úrovní. Každá úroveň obsahuje několik pater s mnoho bonusových předmětů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.