Oblíbené hry

Hra - Spider Man 3 Rescue Mary Jane
Video se načítá
Staň se na chvíli slavným komiksovým hrdinou a zachraň svou lásku Mary Jane. Aby se ti to ale povedlo, musíš podstoupit náročnou cestu velkoměstem. Při své cestě budeš samozřejmě po budovách správně skákat. Nebude to ale tak snadné, čeká tě spousta nástrah a nepřátel.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Scarlett Johansson Celebrity Make over
Video se načítá
Upravte podle svých představ jednu z populárních současných celebrit - Scarlett Johansson. Vytvořte jí účes, změňte barvu vlasů, vyberte hodící se oplňky. Hlavně se ale zaměřte na líčení, které ji může nejvíce změnit.

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…

Wake Up the Box 3

19.4.2012
81%
Hra - Wake Up the Box 3
Video se načítá
V této logické hře budete mít trochu netradiční roli - probudit spící krabici. Aby se krabice probudila musí do ní narazit nějaký objekt. Předměty, které máte v inventáři proto rozmístěte tak, aby do krabice narazili nebo s ní pohnuli.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.
Hra - Draculaura Birthday Cake
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější narozeninový dort pro žačku strašidelné střední školy Draculauru. Kolik pater by měl mít? Jakou polevu a ozdoby zvolíte? Všechno je jen na Vás.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.