Oblíbené hry

Hra - Monster High Clawdeen Wolf
Video se načítá
Udělejte opravdovou krasavici z kočičí ženy z Monster High. Vyberte jí super účes, ty nejvíc cool šaty a boty i pravé "kočičí" doplňky. Všechno je jen na Vás, tak si tuhle super oblíkačku pořádně užijte!

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Pack It Up

22.5.2012
71%
Hra - Pack It Up
Video se načítá
Zkoušely jste někdy balit věci do kufru auta? Když jich máte opravdu hodně, není to nic jednoduchého. Stejně jako tato hra. Aby se Vám podařilo poskládat všechny věci do omezeného prostoru a postoupily jste do další úrovně, musíte každé věci najít správné místo a dobře ji natočit.

Warpy 2

24.10.2011
75%
Hra - Warpy 2
Video se načítá
Warpy sice není klasická hra pro holky, ovšem určitě spoustu z vás zabaví. Je zde totiž několik levelů a v každém se musíte dostat do portálu, který je umístěn různě po herní ploše. Abyste se k němu dostali, je potřeba různě projít a proskákat se přes překážky. Zajímavostí je to, že když se…

Abduction

28.3.2012
96%
Hra - Abduction
Video se načítá
V této brutální hře budete řídit ufo, které je vyslané na zem, aby uneslo, co nejvíce pozmešťanů. Ty následně prodáte, jako jídlo a za utržené peníze si můžete kupovat nové vybavení na váš létající talíř. Dávejte si však pozor na předměty, které obyvatelé země budou po vás házet.
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

Monster High Manicure

27.6.2012
72%
Hra - Monster High Manicure
Video se načítá
Jistě znáte hry, ve kterých se staráte o nehty. Můžete je stříhat, prodlužovat, lakovat a zdobit. Ani tentokrát to nebude jinak. Nehty které dostanete do své péče ale budou patřit některé ze studentek strašidelné střední školy.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Naughty Babysitter

25.6.2012
83%
Hra - Naughty Babysitter
Video se načítá
V této hře budete pomáhat klukovi, aby mohl políbit slečnu na hlídání, která se stará o něj a jeho malého sourozence když rodiče nejsou doma. Co všechno bude muset použít, aby se dostal k polibku od starší slečny, která má navíc ještě přítele?

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Miss Stephanie

21.4.2012
72%
Hra - Miss Stephanie
Video se načítá
V této hře si určitě přijdou na své všechny milovnice líčení a česání, které rády popustí uzdu své fantazii. Hra totiž nabízí opravdu velké množství možností, jak Stephanie vylepšit. Může vypadat decentně, ale i dost extravagantně nebo exoticky. Účesů je potom pro ni nachystáno tolik, že si nebudete…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

AltShift

30.5.2012
79%
Hra - AltShift
Video se načítá
V logické skákačce AltShift se vydáte s hlavním hrdinou osvobodit svou lásku ze spárů zlého profesora jménem Corp.. Abyste se k ní dostali, je potřeba překonat mnoho překážek a v každém kole se dostat až do konce. Hlavní hrdina se navíc dokáže pohybovat v černém i bílém prostředí.

Verminator

25.11.2011
89%
Hra - Verminator
Video se načítá
Ve hře Verminator se stanete lovcem myší. Myší se ovšem musíte zbavit pouze pomocí sýru, kterého jsou dva druhy. Zeleným sýrem myši odpudíte, žlutým nalákáte. Správným umístěním sýrů v každém levelu se musíte myší zbavit, jinak dál nepostoupíte.

Hide Caesar

9.5.2012
80%
Hra - Hide Caesar
Video se načítá
Vydejte se do stého Říma v relativně náročné logické hře Hide Caesar, kde bude Vašim úkolem ochránit cenné mince před padajícím kamením. To se vám podaří tak, že je schováte za pomoci nabízených prvků, jako jsou různé stříšky a krabice. Přijemete výzvu a zkusíte se dostat co nejdále?

Super Mega Balance Party

17.5.2012
70%
Hra - Super Mega Balance Party
Video se načítá
Jaký máte cit pro rovnováhu? V této hře budete muset naskládat určené množství objektů jako jsou krychle, koule a prkna na více či méně nakloněné stoly tak, aby žádné nespadly. Podaří se Vám to v časovém limitu?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.