Oblíbené hry

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.
Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?

Vysněný kůň

18.7.2012
70%
Hra - Vysněný kůň
Video se načítá
Postarejte se o krásného koně v této graficky velice povedené hře. Nejdříve ho budete muset vyhřebelcovat a pak se můžete pustit do výběru sedla, uzdy i doplňků. Zkuste mu třeba zaplést ocas nebo dát do hřívy mašličku ;)

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Civiballs 2

29.7.2012
74%
Hra - Civiballs 2
Video se načítá
Civiballs 2 je druhé pokračování logické hry, ve které budete mít za úkol dostat všechny barevné postavičky do uren stejné barvy. Důležité je odebírat různé herní prvky ve správném pořadí tak, aby se každá postavička dostala do správné urny.

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Monster High koupelna

8.7.2012
83%
Hra - Monster High koupelna
Video se načítá
Jak by měla vypadat podle Vás pravá strašidelná koupelna jedné ze studente Monster High? Jaké zvolíte barvy a jaký design toalety, vany, zrcadla, umyvadla i nezbytných doplňků?

Želví cesta

29.5.2012
78%
Hra - Želví cesta
Video se načítá
Vydejte se na cestu za potravou s roztomilým želvákem. V každém kole budete mít za úkol jednak projít a také najít a získat schovanou houbičku. Ze začátku to bude dost jednoduché, ale postupem času se budete muset pořádně zamyslet co použít, abyste dostali co chcete.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.