Oblíbené hry

Hra - Fashion Studio Latino Style
Video se načítá
Připravte novou latinskou módu, pro tanečnice, které mají staré dresy. Podaří a vám ji vytvořit?

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Zoe & Lily: Spring Break

10.6.2015
72%
Hra - Zoe & Lily: Spring Break
Video se načítá
Upravte Zoe a její kamarádku podle vašich představ. Nejprve zvolte účes a pak hezké šaty a módní doplňky.

Summer Lily

12.7.2014
90%
Hra - Summer Lily
Video se načítá
Obleč si Lily do letního oblečení. A proč? Protože je léto! Jaké šaty nebo jiné oblečení jí vybereš? Pohraj si s tvarem, barvou a také doplňky!

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.
Hra - Zoe & Lily: Puppet Festival
Video se načítá
Zoe a Lily se chystají na loutkové představení pro děti. Pomoz jim se správným výběrem oblečení.

Lily Days 1

7.3.2015
77%
Hra - Lily Days 1
Video se načítá
Oblečte si Lily a její kamarádku Natashu. Nejdříve jim vyberete make-up a nakonec krásné šaty a doplňky. Budou obě krásné?

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.
Hra - Zoe & Lily: Valentine's Day Date
Video se načítá
V této hře budete připravovat, krásnou Lily a Zoe na dvojité rande. Je Valentýn a chystají se svými kluky na večeři. Na vás bude je na to řádně připravit!

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Beauty Bride

20.7.2013
78%
Hra - Beauty Bride
Video se načítá
Beauty Bride je hra, kde musíte pomoci pěkné nevěstě s oblékáním. Na výběr má množství šatů, doplňků a vaším úkolem je jí vybrat ty nejkrásnější, aby v svůj svatební den vypadala nevěsta, co nejlépe.

Extravagant Hats

21.11.2013
72%
Hra - Extravagant Hats
Video se načítá
V této hře budete mít krásnou modelku, které můžete obléct krásné šaty, šperky a další různé věci jako třeba tyto extravagantní klobouky, které se už jen tak nevidí. Upravte jí podle sebe a pak se můžete kochat za výlohou.

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.

Cutie Magazine Makeover

26.6.2014
78%
Hra - Cutie Magazine Makeover
Video se načítá
Ve hře Cutie Magazine Makeover se staneš redaktorkou známého časopisu, který vychází po celém světě. Dokážeš jeho obálku upravit tak, aby přitáhla co nejvíce zájemců, kteří si časopis koupí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.