Oblíbené hry

Barbie Dotted Dresses

9.10.2013
79%
Hra - Barbie Dotted Dresses
Video se načítá
Oblečte Barbie podle svých představ. Máte na výběr z několika účesů a spoustu puntíkovaných věcí a šatů. Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které Barbie zvýrazní. Oblečte jí tak, aby byla naprosto půvabná.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Merry Christmas

18.12.2014
36%
Hra - Merry Christmas
Video se načítá
Oblečte malou Mišku do zimního počasí, aby se mohla hrát s kamarádkami. V její skříni najdete kabáty a teplé kozačky, které jí můžete obléknout.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Barbie goes riding

18.11.2012
78%
Hra - Barbie goes riding
Video se načítá
Připravte krásnou panenku Barbie na projížďku na koni. Samozřejmě i při tomto super sportu jí to musí náležitě slušet. Vyberte proto ten nejlepší účes, helmu, jezdecké boty i kalhoty a některé z triček, sak a vestiček. Jak bude nakonec Barbie vedle svého koníka vypadat?

Caring Barbie Unicorn

26.7.2013
75%
Hra - Caring Barbie Unicorn
Video se načítá
Caring Barbie Unicorn je hra, při které můžete využít svou péči. V této hře se budete starat o jednorožce, který potřebuje celkovou proměnu. Musíte ho umýt, vybrat hřívu, sedlo a jiné doplňky.

Barbie Love Princess

10.4.2014
73%
Hra - Barbie Love Princess
Video se načítá
Vyberte Barbie krásné oblečení na Valentýnský ples , kde jde s Kenem . Pomůžete jí ?
Hra - Barbie Spring Style Dress Up
Video se načítá
Barbie ví co je moderní a co se bude v toto jaro nosit. Vyberte si i vy z jejího šatníku pár kousků a vytvořte si pěkný oufit.

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Barbies Castle Dress Up

31.3.2014
68%
Hra - Barbies Castle Dress Up
Video se načítá
Vyberte Princezny Bari krásné šaty na její zázračný zámek.
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.
Hra - Barbie at the Beach Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Barbie, která se vydala na pláž. Vyber si z rozličeného množství topů, plavek, kraťasů i sukní, doplňků, klobouků, nafukovacích míčů a udělej tu svou Barbie co nejkrásnější.
Hra - Barbie Navy Style Dress Up
Video se načítá
Námořnický styl je opět IN, což dokazuje i naše Barbie. Tentokrát potřebuje pomoci s výběrem šatů v tomto stylu. Navrhni Barbie, jaký komplet, by si měla vzít.

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?
Hra - Barbie Salsa Dancer Dress up
Video se načítá
Vyberte společně s Barbie šaty vhodné na Salsu. Kromě nich budete vybírat i účes a doplňky.

Baby Hazel Hygiene Care

23.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel Hygiene Care
Video se načítá
Tak jako každé dítě, i Hazel se jednou za čas ušpiní, a proto potřebuje vaši pomoc s praním, žehlením a domácími pracemi. Zvládnete se o Hazel postarat a provést společně domácí práce? Kromě toho je nutné ji nakrmit a udělat vše, co si v bublinách vyžádá a to v časem limitu, zvládnete to i vy?

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.