Oblíbené hry

Naughty Pageant

22.5.2014
76%
Hra - Naughty Pageant
Video se načítá
V zábavné adventuře Naughty Pageant se s hlavní hrdinkou vydáte na soutěž krásy. Protože chcete za každou cenu vyhrát, musíte se snažit vaše soupeřky co nejvíce znemožnit už v šatnách. Využít k tomu můžete předměty, které najdete ve svém okolí.

Bird Show

4.11.2013
80%
Hra - Bird Show
Video se načítá
Už jste někdy viděli ptačí show v zoo? Je to opravdová sranda a ptákům se také líbí býti středem pozornosti. Vaším úkolem bude vystrojit instruktorku, která představuje divákům své ptactvo. Pomozte jí se obléci, aby vypadala naprosto dokonale.

Marilyn Monroe Makeover

16.2.2014
64%
Hra - Marilyn Monroe Makeover
Video se načítá
Připravte Marilyn na její vystoupení a vyberte jí zajímavý make-up, vlasy a doplňky. Jak bude vypadat vaše moderní Marilyn?
Hra - Summer Beach Swimsuits Couple
Video se načítá
Summer Beach Swimsuits Couple je zajímavá hra, kde bude vaším úkolem obléci pár. Chystají se na dovolenou a chtějí na pláži vypadat dobře. Vyber jim pestré oblečení a různorodé drinky do ruky i ty.

Jump JumpHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
73%
Hra - Jump Jump
Video se načítá
Jump Jump je skvělá hra, ve které budete muset překonávat plno překážek! Budete si muset poradit s včelkami, ježkem nebo ptákem, co nese ostré kyvadlo. Navíc budete muset měnit barvu podle překážky, abyste ji pokořili.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?
Hra - Rainbow Girl with Lollipop
Video se načítá
Oblečte si mladou slečnu do pěkných šatů. Kromě toho jí můžete vybrat účes a doplňky.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Fruit Funitto

26.5.2012
74%
Hra - Fruit Funitto
Video se načítá
Dokážete zaplnit celou herní plochu různými druhy ovoce dříve než vyprší časový limit? Problém je ale v tom, že nabídka ovoce, které můžete doplňovat do hodících se obrysů, se neustále posunuje a opačným směrem běží pásy s obrysy.

Stmívání hra

12.7.2013
76%
Hra - Stmívání hra
Video se načítá
Pro všechny milovníky ságy Twilight přinášíme skvělou oblíkačka, ve které si podle sebe můžete obléknout hlavní hrdiny. Na výběr budete mít velké množství skutečně originálních šatů, ale i moderního oblečení. Celkový image hrdinů, můžete na konci dotvořit za pomoci různých módních doplňků.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Talking Tom Sole Surgery
Video se načítá
Operuj Talking Toma, kterého můžeš znát ze stejnojmenných her. Povede se ti vše zvládnout bez problémů?

Elsa Nails Spa

17.7.2014
85%
Hra - Elsa Nails Spa
Video se načítá
Zahraj si další hru z Ledového království neboli Frozen. Elsa potřebuje kompletní péči o její ruce a nehty a následně nehty co nejlépe nalakovat a vybrat si hodící náramek. Myslíš, že jí můžeš pomoci?
Hra - Monster High Twins Babysitter
Video se načítá
Hlídání dětí jako způsob přivýdělku je čím dál oblíbenější u spousty studentek, a ani slečny z Monster High nejsou vyjímkou. Pomozte jedné z nich postarat se o dvojčátka, které musí vykoupat, nakrmit, hrát si s nimi a hlavně je udržovat stále spokojené.

Baby In The Winter

20.3.2014
76%
Hra - Baby In The Winter
Video se načítá
Ve hře Baby In The Winter bude vaším úkolem vybrat zimní oblečení pro miminko. K dispozici přitom budete mít množství svetrů a bund, kalhot, bot, rukavic, čepic a dalších doplňků. Výsledný styl tak bude záviset jen na vašem vkusu.

Maternity Ward

11.6.2012
74%
Hra - Maternity Ward
Video se načítá
Jak by podle Vás měla nejlépe vypadat sestřička z dětského oddělení? V této oblíkačce si to budeš moct vyzkoušet s opravdu velkým výběrem nejrůznějších lékařských uniforem a doplňků.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.