Oblíbené hry

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…

The Retro Hairstyles

23.12.2013
72%
Hra - The Retro Hairstyles
Video se načítá
Udělejte této mladé slečně za pár minut retro účes. Ale pozor, při pletení copu, musíte být velmi přesné. Dokážete tento účes udělat?

Beauty Hair Salon

29.8.2013
85%
Hra - Beauty Hair Salon
Video se načítá
V této hře vlastníte Beauty Hair Salon, do kterého vám přišla mladá zákaznice. Má však prosbu a to takovou, že musí vypadat, co nejlépe protože jde na své první rande. Pomůžete jí, aby vypadala, co nejlépe a okouzlila svého partnera?

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který převáží svou vypěstovanou zeleninu. Musíte se svým traktorem jet velice opatrně, abyste v nerovném terénu žádné cenné zboží nevysypali.

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?

Frozen Anna Makeover

17.3.2014
81%
Hra - Frozen Anna Makeover
Video se načítá
Pomozte Anne vybrat krásné oblečení, make-up a doplňky, aby vypadala jako princezna.

Top Model Makeover

21.9.2013
82%
Hra - Top Model Makeover
Video se načítá
Top Model Makeover je hra pro dívky, které rády dělají make up. Kromě něj bude vaším úkolem vybrat oblečení, doplňky a samozřejmě účes. Zajímavostí této hry je například to, že rtěnku, či dokonce oční linky můžete vybrat v různých odstínech.
Hra - New York Fashion Week Makeover
Video se načítá
New York Fashion Week je další hra, při které budete mít, co dělat. Ptáte se proč? Protože jste dostali do rukou modelku, která nevypadá, co nejlépe. Pomůžete jí s úpravou pleti a celkovou vizáží i vy?

Handbag & Shoes

8.4.2014
86%
Hra - Handbag & Shoes
Video se načítá
Tato elegantní slečna potřebuje vaší pomoc s výběrem make-upu a šatstva. Je tou pouze na vás, takže jí hezky naličte, upravte jí vlasy a hurá do oblékání. Nakonec musíte zvolit správnou obuv a kabelku, aby měla pořádný šmrnc.
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Operate Now: Epilepsy Surgery je dalším dílem série, v níž si můžete vyzkoušet práci chirurga. Tentokrát budete mít za úkol pomoci mladé pacientce trpící epilepsií. Protože operace mozku je skutečně náročná a nebezpečná, musíte každý krok provést přesně podle instrukcí.

Broken iPhone Fix

14.6.2014
70%
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Tvůj rozbitý iPhone je potřeba opravit - vyměň mu displej, funkční tlačítko a vyčisti ho, aby zase vypadal jako nový. Nezkoušej to ale doma se svým iPhonem!

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.
Hra - Jennifer Rose Flirting Fashionista
Video se načítá
Vyzkoušej si projít s Jennifer pět náročných kol. V každém tě nejdříve čeká vybírání oufitu, který si Jennifer vezme na rande. Pak je potřeba najít pět důležitých věcí s sebou. A nakonec už tě čeká samotné randění - při něm ale nesmí Jennifer nikdo nachytat.

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Barbie goes Ice Skating

11.4.2013
74%
Hra - Barbie goes Ice Skating
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie budou mít jistě radost z této oblíkačky, ve které přistihnete Barbie při krasobruslení. Vyberte jí pro tuto příležitost v jejím typickém stylu ty nejlepší kostýmy, brusle, doplňky i účes. Jak jí to bude na zamrzlé ploše slušet je jen na Vás :)

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Bratz Style It

8.5.2014
82%
Hra - Bratz Style It
Video se načítá
Vyberte nový styl slečně z Bratz. Na výběr máte pestré účesy, pěkné komplety a doplňky.

Princess Piercing

16.6.2014
86%
Hra - Princess Piercing
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že nejenže si nechá udělat dírky do uší, které zatím nemá, ale chce si i nechat dát piercing do pupíku a do nosu. Jedině tak si bude připadat co nejkrásnější! Pomůžeš jí s tímto úkolem?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.