Oblíbené hry

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Emo Make Up

28.7.2012
61%
Hra - Emo Make Up
Video se načítá
Zkuste nalíčit modelku v pravém Emo stylu. Hluboké emoce, temné stíny, výrazné rtěnky, to všechno ke stylu Emo patří a Vy můžete navíc popustit uzdu své fantazii. Troufly byste si třeba samy s líčením které vytvoříte jít do školy? ;)

Little Pony Creator

1.5.2014
86%
Hra - Little Pony Creator
Video se načítá
Vytvořte si nádherného poníka za pár minut. Jediné co potřebuje je chuť a vaše fantazie. Tak směle do toho ať je váš poník nejkrásnější.

My Baby Pony Care

15.6.2014
81%
Hra - My Baby Pony Care
Video se načítá
Postarejte se o tohoto milého poníka, který potřebuje vykoupat a osušit. Nakonec mu můžete vybrat novou srst a hřívu.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Real Girls Dress Up Game

17.11.2013
82%
Hra - Real Girls Dress Up Game
Video se načítá
V této krásné oblíkačce si můžete vybrat jednu z krásných dívek a potom jí vystrojit. Vybírejte ze všech možných druhů oblečení ze známého obchodu HM. Budete mít na výběr od kalhot, halenek, sukní, šatů, různých doplňků bot a dalších věcí co v tomto obchodu můžete nalézt.

Mullet Fashion

8.9.2012
67%
Hra - Mullet Fashion
Video se načítá
V této klasické oblíkačce zastihnete pravou dámu na ulici cestou na večírek nebo do divadla. Na Vás je, abyste jí vybraly ty nejkrásnější šaty pro slavnostní příležitost. Samozřejmě nemůžete zapomenout na hodící se účes, boty, kabelku a šperky.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.

Royal Spa Day

29.11.2013
87%
Hra - Royal Spa Day
Video se načítá
V této hře se budete starat o mladou slečnu tak se postarejte o to, aby se cítila dobře. Dejte jí různé pleťové masky, zkrášlujte jí obličej, nalakujte jí nehty, udělejte make-up. Nakonec jí budete moci obléct.

Barbie Taylor Swift

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Taylor Swift
Video se načítá
Barbie je idolem mnoha dívek, její fanouškům je i známá zpěvačka Taylor Swift. V této hře bude vaším úkolem přiblížit Taylor Swift k barbie. Dokážete to i vy? Změnit její nehty, účes, barvu vlasů a prostřednictvím oblečení a doplňků, aby se na ni podobala?

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

A Little Break

22.3.2014
80%
Hra - A Little Break
Video se načítá
Tato slečna si dopřává kafé o polední pauze. Práce v kanceláři je vždy náročná a taky musí dobře vypadat. Tak jí upravte vlasy a navlečte jí něco hezkého na sebe.

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.

Rihanna Real Makeover

14.4.2013
76%
Hra - Rihanna Real Makeover
Video se načítá
Změňte podle vlastní fantazie, vkusu a třeba i nálady současnou celebritu Rihannu. Vyberte si z nabízených možností a podle libosti jí nově nakombinujte účes, rtěnku, stíny, barvu očí, šperky, make up, tričko,... Jak bude nakonec po Vašem zásahu vypadat?

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.

Magical Anime

15.4.2014
91%
Hra - Magical Anime
Video se načítá
Vytvořte si krásnou anime bojovnici a dodejte jí šmrnc, který jí chybí. Na výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky.

Divine Hair Salon

18.10.2013
85%
Hra - Divine Hair Salon
Video se načítá
Ve hře Divine Hair Salon, se zahrajete na kadeřnici, kde můžete své zákaznici vytvořit účes podle svého stylu. Vlasy je možné žehlit, stříhat, natáčet a dokonce i barvit. Zajímavostí je, že doplňky do vlasů je možné zmenšovat nebo zvětšovat a posouvat do různých úhlů. Jak bude vypadat, vaše…
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.