Oblíbené hry

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

The Motleys

5.2.2014
78%
Hra - The Motleys
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovku, ve které budete spojovat kuličky stejných barev. Bude vás tlačit čas, takže se s tím vůbec nepárejte a pouze spojujte. Máte na to nahrát TOP skóre?
Hra - Clawdeen Wolf Hairstyles
Video se načítá
Staňte se osobní kadeřnicí Clawdeen a vymyslete její nový účes, který by se jí hodil. Nezapomeňte ani na make-up a doplňky.

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

Snow & Spa

9.2.2014
74%
Hra - Snow & Spa
Video se načítá
Zahrajte se na profesionální kosmetičku a zvolte make-up této mladé slečně. Výběr je celkem pestrý a grafika překvapivě reálná. Jak ji upravíte vy?

Rex The Dog

31.3.2014
45%
Hra - Rex The Dog
Video se načítá
Vyberte Rexovi nový kožich, tvar a samotnou mimiku obličeje. Nezapomeňte ani na obojek.

Celebrity Dog Dress Up

13.8.2013
70%
Hra - Celebrity Dog Dress Up
Video se načítá
Celebrity nemohou své pejsky mít neoblečené. Proto zde máš k dispozici pět psů, přičemž každého můžeš obléci jinak. Mezi psy přepínáš, když na ně klikneš, oblečení pak vybíráš šipkami dole.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.
Hra - Fashion Studio Pyjama Design
Video se načítá
Vytvořte si své vlastní pyžamo na pyžamovou párty. Nejdříve si navrhnete střih a barvu a potom pyžamo vylepšíte doplňky.
Hra - Monster High Black Carpet Lagoona Blue
Video se načítá
Pomozte Lagoone i vy s výběrem outfitu , který předvede na černém koberci . Výběr je pestrý nejen v šatech , ale i v účesech .
Hra - Operate Now Dental Implant
Video se načítá
Hra Operate Now Dental Implant si zahrajete na zubního lékaře. Pacient, který Vás navštíví má zničený zub a je třeba jej vytrhnout a nahradit. Musíte mu proto navrtat implantát a dobře jej upravit, aby na novém místě seděl. K tomu Vám pomůže také správný odlitek. Pomozte pacientovi, ať si může zase…

Operate Now Nose Surgery

29.9.2013
80%
Hra - Operate Now Nose Surgery
Video se načítá
Ti z Vás, kteří by se v budoucnu chtěli stát lékařem, si mohou procvičit své schopnosti již teď. Ve hře Operate Now Nose Surgery se stanete operatérem na ORL. Operovat budete nos, kde je potřeba vyseknout kousek nosní přepážky. Následně musíte vše dobře nastavit a také zašít, aby pacientka neměla…

Operate Now Eye Surgery

30.9.2013
80%
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Ve hře Operate Now Eye Surgery se stanete očním chirurgem, který musí nahradit starou oční čočku novou intraokulární čočkou. Nejprve musíte vyjmout starou čočku a poté do oka na přesnou pozici vpravit čočku novou, která svými vlastnostmi nahrazuje původní oční čočku. Operujte přesně, abyste…
Hra - Operate Now Brain Surgery
Video se načítá
Operovat mozek přináší vždy mnohá rizika. Ve hře Operate Now Brain Surgery se stanete neurochirurgem, který si musí poradit s operací aneurismatu. Dokážete provádět všechny postupy jako z učebnice a zachránit pacienta?
Hra - Amateur Surgeon Christmas Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této hry, ve které opět budete operovat těžce zraněné pacienty. Nebude to nic snadného, protože tento skřítek je pořádný nezbeda. Když budete něco z něj vytahovat tak buďte velmi opatrní. Použijte nástroje tak, aby pacientovi ubylo co nejméně krve. Jakmile zahojíte…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Moorhuhn

8.9.2012
75%
Hra - Moorhuhn
Video se načítá
Moorhuhn je dnes již klasika mezi hrami. Za omezený čas musíte sestřelit co nejvíce letících a vykukujících slepic. Nezapomeňte dobíjet a dobře se bavte ;)
Hra - Wydowna Spider Hair Spa & Facial
Video se načítá
Wydowna ze seriálu Monster High je pavoučí žena, která se chce také líbit klukům, a proto potřebuje změnu celkového image-u. Vytvoř jí ho za pomocí pleťových masek, make-upu a oblečení.
Hra - Monster High Ghouls Night Out Ghoulia Yelps
Video se načítá
Ghoulia jde na party, kde musí vypadat moderně a sexy. Pomůžeš jí s výběrem oblečení a účesu?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.