Oblíbené hry

My Sweet Kitten

28.10.2013
85%
Hra - My Sweet Kitten
Video se načítá
Máte rádi koťata? Zde je jedno opuštěné, o které byste se měli postarat. Ve hře ho budete krmit, oblékat, hrát si s ním a dokonce i mýt. Zvládnete se o něj postarat, co nejlépe?
Hra - Barbie Bride Real Makeover
Video se načítá
Barbie se musí přichystat na svůj nejdůležitější den v životě - svatbu. Proto potřebuje tvou pomoc s výběrem oblečení, účesu a různých dekorací. Předtím jí musíš upravit pleť a vybrat pěkný make-up.

My Funky Hair Day

23.9.2013
85%
Hra - My Funky Hair Day
Video se načítá
Tereza potřebuje tvou pomoc s celkovým makeover. Pomůžeš jí s péčí o pleť, vlasy s účesem, make-upem a oblečením, aby vypadala krásně? Při make-upu si můžeš prostřednictvím klikání levého tlačítka na myši, vybrat požadovaný odstín. Zvládneš tento úkol?

Homemade Beauty Secrets

28.11.2013
89%
Hra - Homemade Beauty Secrets
Video se načítá
Je načase si udělat domácí makeover, pomozte této sympatické slečně vyrobit a aplikovat na obličej čistící masky. Aby byl makeover kompletní potřebuje pomoci s výběrem make-upu šatů a oblečení, zhostíte se tohoto úkolu?
Hra - Models Of The World South Africa
Video se načítá
Připravte se na další velkou módní přehlídku, tentokrát se přesunete až do exotické Jižní Afriky! Oblečte modelku do těch nejhezčích šatiček a oblečení a vypusťte jí na molo.

Lofty Tower

20.1.2013
80%
Hra - Lofty Tower
Video se načítá
Máte dobrou rovnováhu? To si můžete ověřit v zábavné logické hře Lofty Tower, ve které bude Vašim úkolem postavit v každém kole co nejvyšší věž (minimálně do zadané výšky). Používat ale můžete jen kostky, které už na herní ploše jsou a žádná Vám nesmí při stavbě ani po jejím dokončení spadnout.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.
Hra - All We Need is Brain Level Pack
Video se načítá
Zahrajte si na ničitele zombie v logické hře All we need is Brain. Vaším úkolem bude rozmístit chutné mozečky tak, aby se zombie chytili do pasti.

Fantasy Dress up

22.5.2012
76%
Hra - Fantasy Dress up
Video se načítá
V této oblíkačce, která Vás určitě nadchne, máte možnost vybrat slečně normální oblečení (třeba na vycházku do města) nebo z ní naopak udělat krásnou vílu. Je to jen na Vás, na co budete mít zrovna náladu.

Lofty Tower 2

15.4.2012
85%
Hra - Lofty Tower 2
Video se načítá
Lofty Tower 2 je návyková logická hra, jejímž cílem je v každém levelu postavit z připravených kostek věž do určité výšky. Aby se Vám to povedlo a žádná kostka nespadla, nebo se věž nezhroutila, budete muset uplatnit všechnu svou představivost a být opravdu opatrní. Zvládnete všechny levely?

Boyfriend for you

25.9.2013
80%
Hra - Boyfriend for you
Video se načítá
Ještě jste nepotkali svého prince na bílém koni? S hrou Boyfriend for you, si ho můžete vytvořit. Můžete mu vybrat tvar hlavy, účes a samozřejmě šaty a doplňky. Vytvořte si i vy svého originálního partnera, kterého byste si do budoucna představovali.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Princess Beauty Makeover

17.11.2013
86%
Hra - Princess Beauty Makeover
Video se načítá
Princess Beauty Makeover je dívčí hra, kde bude vaším úkolem připravit princeznu na ples. Vyberte jí jedny ze zajímavých šatů a nezapomeňte ani na make-up. Příjemnou zábavu.

Swift Turn 2

10.11.2013
80%
Hra - Swift Turn 2
Video se načítá
Cílem hry Swift Turn 2 je dostat čtvercového panáčka bezpečně do cíle. Předtím však musíte v každém kole posbírat všechny hvězdičky. Dávejte si přitom pozor na ostny a další překážky, které vás mohou stát život.
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Geisha Scene

27.9.2013
88%
Hra - Geisha Scene
Video se načítá
Víš, jak se oblékají geishy v Japonsku? Teď to můžeš zjistit a obléci si ne jednu, ale hned dvě. Oblečeš je do typicky vypadajících šatů, nebo zkusíš něco nového? Dostanou do ruky vějíř nebo zbraň - katanu? Je to jen na tobě.
Hra - Fashion Studio Prom Dress Design
Video se načítá
Chtěla by si se stát módní návrhářkou? Vyzkoušej si tuto zajímavou práci s hrou Fashion studio, kde bude tvým úkolem navrhnout a ušít šaty. Po ušití stačí modelce vybrat doplňky a může se účastnit plesu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.