Oblíbené hry

Reverse Makeover

22.4.2014
87%
Hra - Reverse Makeover
Video se načítá
Reverse makeover je zajímavá v níž dívka nebudete dělat krásnější, ale právě naopak. Musíte ji udělat nejošklivější, během jednotlivých kol vám k tomu dopomohou přístroje, jídlo a oblečení, které budete mít k dispozici. Bude vaše dívka nejošklivější?

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Pixie Scene Maker

14.4.2014
88%
Hra - Pixie Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásný párek mladých tajemných vil. Je jen na vás, jaké oblečení, vlasy a make-up jim vyberete.
Hra - Fashion Studio - Sport Outfit
Video se načítá
Rozhodli jste se jít do posilovny? Navrhněte si svůj vlastní outfit. Oblečení si můžete skládat, dle vašeho výběru a měnit mu barvu. Nakonec nezapomeňte ani na doplňky.

Elements Spa Day Fire

1.11.2013
85%
Hra - Elements Spa Day Fire
Video se načítá
Tato kráska je symbolem ohně, vyberte jí vášnivý a ohnivý outfit, který by jí nejvíce slušel. Ve hře jí budete dělat kosmetiku, masírovat záda, mýt vlasy a nakonec jí vybírat pěkný outfit a doplňky.
Hra - Stunning Hairstyles and Makeup
Video se načítá
Staň se na pár minut osobní vizážistkou a udělej této mladé slečně krásný účes a vyber jí hezký make-up a doplňky, aby na rande zazářila.
Hra - Fashion Studio Party Outfit
Video se načítá
Vytvořte této slečně oblečení na párty. Je jen na vás, zda jí zvolíte extravagantní nebo konzervativnější outfit. Nakonec můžete slečnu vylepšit výběrem účesu a doplňků.

Dress up Azalea 2

21.3.2014
89%
Hra - Dress up Azalea 2
Video se načítá
Je tu další pokračování hry Azalea, kde si svou hrdinku můžete opět obléci. Na výběr máte množství topů, šatů a doplňků. Bude opět krásná?

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…
Hra - Fashion Studio - Princess Dress Design
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to být módním návrhářem. Navrhovat budete plesové šaty, kterým můžete vybírat korzet, stuhu a sukni. Jednotlivé části můžete měnit barevně nebo jim přidat mozaiku. Pak šaty třeba ušít a nakonec doladit detaily a vybrat doplňky na slečnu. Pochlubte se svými šaty.
Hra - Fashion Studio Red Carpet Dress Design
Video se načítá
Vyrobte si šaty podle vaší představy! V této hře si budete moci navrhnout vlastní šaty, od korzetu až po kalhoty. Vyberete si střih, vzor a nakonec barvu. Následně je potřeba z látky ušít vybrané šaty.
Hra - Fashion Studio Office Outfit Design
Video se načítá
Navrhněte si vlastní šaty! V této hře si můžete navrhnout šaty podle toho, co se vám líbí. K dispozici máte mnoho druhů návrhů, kterým můžete přidat barvu a vzor. Navržené šaty pak musíte ušít. Vystřihnete si látku a šicí stroj se postará o zbytek. Následně můžete k šatům na modelce vybrat i nějaký…
Hra - Fashion Studio Winter Outfit
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní zimní kolekci za pár minut s hrou Fashion Studio Winter Outfit. V této hře si můžete navrhnout svoje vlastní oblečení, které můžete zdobit a barvit. Pak si šaty ušijete a svou kolekci můžete vylepšit přidáním kabelky nebo jiných doplňků.
Hra - Fashion Studio Retro Outfit
Video se načítá
Navrhněte si i vy retro oblečení, které by se vám líbilo v té době. Vybrat si můžete vrch, opasek a sukni. Pak si komponenty ušijete a nakonec obléknete na mladou slečnu, kterou můžete vylepšit doplňky.

Jumpix 2

6.1.2014
78%
Hra - Jumpix 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumpix 2, ve které se musíte s kuličkou dostat až na zelené pole. Některá pole se však mohou pod vámi rozbořit, takže su musíte dávat pozor, abyste nespadli do propasti.
Hra - Barbie Musketeer Princess
Video se načítá
Barbie se rozhodla jít za mušketýřku, pomůžte jí s výběrem oblečení, účesu a doplňků?

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Bit Chaser

6.3.2014
70%
Hra - Bit Chaser
Video se načítá
Skvělá hra, která prověřuje Váš postřeh a také hbité prsty. Cílem je přeskákat všechny překážky a také nasbírat co nejvíce drahokamů na cestě. Jak daleko doběhnete?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.