Oblíbené hry

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Mouse House

21.9.2013
88%
Hra - Mouse House
Video se načítá
Pomozte malé myšičce dostat se k sýru. Klikněte na spící kočku, která sýr upustí a pak už jen musíte dovézt sýr až k myši. Klikejte na předměty, které zmizí, můžete je i obnovit. Zdá se to jednoduché, ale musíte ještě po cestě vysbírat zlaté hvězdičky. Zvládnete pokaždé malou myšku nakrmit?

Freebord The Game

4.3.2014
87%
Hra - Freebord The Game
Video se načítá
Zahrajte si skvělou 3D hru, ve které si budete moci pořádně zajezdit na skejtu. Hra nabídne mnoho tratí, od těch nejlehčích až po velmi šílené s mnoha skoky a překážkami. Pokud nemáte moc zkušeností s ježděním, tak začněte od zelených úrovní, naučíte se skejt aspoň ovládat. Pak můžete přejít do…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

3 Pandas 2

23.8.2013
84%
Hra - 3 Pandas 2
Video se načítá
Zahraj si druhý díl adventury 3 Pandas. Opět pomáháš třem pandám překonat všechny překážky a dostat se do bezpečí. Každá panda má jinou speciální schopnost a je nutné je správně využívat, abyste se dostali do cíle. Potěší vás určitě i milá grafika stejně jako skvělé zpracování.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.