Oblíbené hry

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Feed Us 5

12.5.2014
93%
Hra - Feed Us 5
Video se načítá
Skvělý pátý díl brutální hry je tady!! Feed Us je klasika, ve které hrajete za piraňu a snažíte se požrat co nejvíce lidí a získat co nejvíce krve. Za získanou krev pak můžete vaši rybku dále vylepšovat. Pořídit jí silnější tělo, ocas nebo větší zuby.

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.