Oblíbené hry

Golded Intuition

25.9.2013
80%
Hra - Golded Intuition
Video se načítá
Máte dobrou intuici? Tak si to ověřte v této hře. Pomozte odvážnému průzkumníkovi splnit tři mise s nejvyšším možným počtem bodů. Když vám dojdou životy tak prohráváte. Hra vám potom spočítá procentuální úspěšnost. Kdo z vás bude TOP?

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Spring Runway Secrets

28.3.2014
87%
Hra - Spring Runway Secrets
Video se načítá
Přichází jaro as ní i nová móda, kterou musíte nejen vidět, ale i vyzkoušet na mladé slečně. Kromě toho jí můžete vybrat krásný účes a make-up. Příjemnou zábavu.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Photo Album 5

20.4.2014
84%
Hra - Photo Album 5
Video se načítá
Ukažte co ve vás je v této hezké hře, kde budete líčit a česat krásnou slečnu. Potom jí oblečte a dejte jí hezké módní doplňky, které jí dodají styl.
Hra - Barbie historická oblíkačka
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných panenek Barbie, namalujte ji a oblečte do těch nejzajímavějších historických šatů jako pro princeznu. Můžete jí i změnit účes a vybrat nejrůznější doplňky.

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Beauty Rush Mary' s Wedding
Video se načítá
Beauty Rush Mary 's Wedding je hra pro dívky, ve které bude vaším úkolem připravit na svatbu nejen nevěstu, ale i družičky. Aby byla nevěsta, co nejkrásnější, potřebuje udělat make-up, vybrat šaty a doplňky. Nakonec vyberete šaty i družičkám.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…
Hra - Fashion Magazine January
Video se načítá
Pro mladé návrhářky zde máme hru, kde si můžete navrhnout vlastní vzhled časopisu. Stačí vybrat ideální doplňky pro dívku na titulní straně, název časopisu a můžete dobývat svět a ovlivňovat miliony dalších dívek na celém světě.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Frozen Anna Spa

2.4.2014
80%
Hra - Frozen Anna Spa
Video se načítá
Vaše lázne navštívila ledová princezna protože si chce nejen odpočinout, ale i poradit v oblékání a ve výběru make-upu. Pomůžete jí?

Violletta Makeover

20.5.2014
77%
Hra - Violletta Makeover
Video se načítá
Připravte Volettu do školy a pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení, aby vypadala sexy.

Memory Violetta

19.5.2014
65%
Hra - Memory Violetta
Video se načítá
Zahrajte si známou dětskou hru pexeso s obrázky hvězd ze seriálu Violetta. Podaří se vám v čas nájsť všechny páry?

Fashion Violetta

19.5.2014
79%
Hra - Fashion Violetta
Video se načítá
Připravte Violettu na natáčení a vyberte jí hezký make-up, oblečení a doplňky.
Hra - Violetta Tomas And Leon Puzzle
Video se načítá
Zahrajte si ve společnosti Violett a jejích kamarádů Puzzle a poskládejte, co nejrychleji jejich společný obrázek. Myslíte si, že to zvládnete?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.