Oblíbené hry

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Zippy Fish

30.10.2011
70%
Hra - Zippy Fish
Video se načítá
Cílem této hry se krmit se se svou rybkou tak, abyste nasbírali určený počet bodů. V každém levelu je časový limit, během kterého to musíte stihnout. Čím dříve se vám podaří body nasbírat, tím lepší ocenění získáte.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.
Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.

Operate Now Eye Surgery

30.9.2013
80%
Hra - Operate Now Eye Surgery
Video se načítá
Ve hře Operate Now Eye Surgery se stanete očním chirurgem, který musí nahradit starou oční čočku novou intraokulární čočkou. Nejprve musíte vyjmout starou čočku a poté do oka na přesnou pozici vpravit čočku novou, která svými vlastnostmi nahrazuje původní oční čočku. Operujte přesně, abyste…
Hra - Operate Now! Tonsil Surgery
Video se načítá
Staňte se na pár minut lékařem a pomozte mladému chlapci, který potřebuje vybrat krční mandle . Nejdříve ho musíte uspat a pak se můžete pustit do práce . Během tohoto zákroku vám bude radit opět sestřička , takže se nemáte čeho bát .

Arm Surgery

26.9.2013
79%
Hra - Arm Surgery
Video se načítá
Operace zlomené ruky není nijak závažná operace, je však nutné udělat ji přesně a rychle. Právě to bude Vaším úkolem ve hře Arm Surgery. Nejprve musíte vyčistit oblast od úlomků kosti a následně vložit destičku na zpevnění celé zlomeniny. Při operaci postupujte velmi přesně a také precizně.

Potion Bar

9.9.2013
86%
Hra - Potion Bar
Video se načítá
Tvůj bar není jen tak ledajaký, je totiž čarodějnický. A proto i tví zákazníci nejsou obyčejní, potkat se můžeš s upírem i vílou. Ze začátku budeš vařit fialové a červené koktejly se čtyřlístky, muchomůrkami nebo lekníny, ale časem se naučíš k velké spokojenosti zákazníků míchat i další nápoje.

Flippin' DeadHra na skóreHra o medaile

1.1.2013
83%
Hra - Flippin' Dead
Video se načítá
Hra Flippin 'Dead vás přenese do světa plného zombie, ve kterém přežít nebude vůbec jednoduché. S hlavním hrdinou se musíte vyhýbat útoku všech zombie a sbírat při tom vzácné truhly, které vám dají nějakou vlastnost nebo vám umožní zombie zničit.
Hra - Factory Balls The Christmas Edition
Video se načítá
V této hře budete muset využít logické myšlení a barvit vánoční koule tak, aby vypadaly podle obrázku na pravé horní straně. Podaří se vám to?

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Candy Crusher

8.7.2013
70%
Hra - Candy Crusher
Video se načítá
Je tu další skákačka, ve které hrajete za malou, nenasytnou kuličku, která miluje sladkosti. Vydejte se do světa plného nástrah a nepřátel. Vaším úkolem bude sbírat sladkosti, v každém levelu jich máte 5. Na postup do dalšího levelu vám stačí pouze 3, ale když je všechny sesbíráte tak jedině dobře.…

Sea Fairy

19.8.2013
81%
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Skvělá oblíkačka s krásnou mořskou vílou. Protože všechny víly musí vypadat překrásně, vyber jí vlasy, rozevláté oblečení, boty, zajímavé tetování na těle a nakonec nádherná křídla.

Angel Avatar

18.2.2014
91%
Hra - Angel Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního strážného anděla ve fantasy stylu. Vybrat jí můžete krásný účes, oblečení a doplňky. Nezapomeňte na obličej a její mimiku.
Hra - Lord Of The Rings Elven Maiden Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásnou elfí ženu podle postav z pána prstenů! Není to ledajaká oblíkačka, s takovým výběrem se bude opravdu těžké rohodnout. Jsme si jistí, že si poradíte a vytvoříte si svoji krásnou elfku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.