Oblíbené hry

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Elsa Great Manicure

12.7.2014
87%
Hra - Elsa Great Manicure
Video se načítá
Připravte Elsu na její velký den a pomozte jí s manikúrou, kterou nutně potřebuje. nejdříve její nehty očistíte a pak vyberete lak a doplňky.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Fishy Waters

1.6.2014
82%
Hra - Fishy Waters
Video se načítá
Fishy Waters je skvělá rybářská hra, ve které se budete snažit zachránit svého otce ze spárů obrovské krakatice! Musíte se postupně vypracovat chytáním ryb od nejmenších po ty největší. Za získané peníze pak nakupujete lepší lodě a vybavení.

Formula Racer

28.2.2012
56%
Hra - Formula Racer
Video se načítá
Usedněte za volant pravé závodní formule a zúčastněte se super rychlých závodů F1. Potěší Vás snadné ovládání i turbo, díky kterému můžete být ještě rychlejší. Jen se nenechat vytlačit ze silnice a včas vychytat všechny zatáčka. Tak hodně řidičského štěstí!

Dice wars

19.9.2011
65%
Hra - Dice wars
Video se načítá
Výborná logická a určitým způsobem strategická hra, ve které je vaším úkolem ovládnout všechna území. Máte vždy k dispozici určitý počet kostek, kterým v souboji se sousední zemí hodíte a komu padne větší součet, vyhraje. Takže se napadena země ubrání, nebo je obsazena. Útočník ale vždy do konce…

Carcassonne

14.1.2014
84%
Hra - Carcassonne
Video se načítá
Ve skvělé strategii Carcassonne si užijete zábavu i napětí. Musíte rozmístit hrací kartičky tak, abyste získali co nejvíce bodů za uzavřená pole, cesty a města. Umístěte na ně sedláky, rytíře či šerifa a dostanete více bodů.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.
Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Nimble Piggy

5.12.2011
79%
Hra - Nimble Piggy
Video se načítá
V této hře musíte malému prasátku Piggy pomoci s tím, aby se zbavilo všech nestvůr ve hře. V každém levelu si s nimi musíte poradit jinak, důležité pro vás je hlavně to, pod jakým úhlem budete střílet a jakou silou vystřelíte.
Hra - Now & Then Cinderella Sweet Sixteen
Video se načítá
Oblečte si Popelku ve starém, ale i novém stylu. Nejdříve budete mít starý, nový a nakonec mix obou. V které části se vám podaří Popelku nejlépe obléci?

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.

Pigs Can Fly

30.5.2011
62%
Hra - Pigs Can Fly
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem dostat prasátko k nápoji, který mu umožní létat. Ne vždy to ovšem bude snadné. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte zničit lektvarem jedné barvy a potom využít lektvar k přenosu prasátka. Hru ovládáte pouze tahy myší.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.