Oblíbené hry

Hra - Vampire Diaries Race Against The Dawn
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem najít a označit všechny prsteny na obrázcích. Musíte jednat rychle, než začne svítat. Podaří se vám je najít všechny?

Bratz 25 Makeover

8.3.2012
82%
Hra - Bratz 25 Makeover
Video se načítá
Vyberte si jednu z panenek Bratz a postarejte se o to, aby byla krásnější než kdy dřív. Podle své fantazie jí můžete upravit a nabarvit vlasy, nalíčit jí a dokonce jí dát tetování.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?

Care Baby Spongebob

29.3.2014
69%
Hra - Care Baby Spongebob
Video se načítá
Postarejte se o malého rozkošného SpongeBob. Budete ho muset umýt, vysušit a nakonec obléci do pěkných šatů. Budete dobrou náhradní maminkou?

Romantic Hairstyles

10.2.2014
89%
Hra - Romantic Hairstyles
Video se načítá
Barbie se chystá na ples, kde musí vypadat reprezentativně proto nemůže mít hezké jen šaty a doplňky, ale také účes. Pomozte Barbie vytvořit jeden ze tří účesů, aby zazářila na plese.

Cute Style Design Salon

9.11.2012
91%
Hra - Cute Style Design Salon
Video se načítá
Je tady opravdu moc pěkná kadeřnická hra, která Vás jistě nadchne nejen svou výbornou grafikou. K dispozici dostanete modelku s krásnými dlouhými vlasy a budete na ní moct ukázat své kadeřnické umění. Jak moc jí vlasy zkrátíte i jakou zvolíte barvu je na Vás. Můžete použít žehličku nebo naopak…
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Fast Food Bar

19.11.2012
91%
Hra - Fast Food Bar
Video se načítá
Je tady další super postřehová hra ze série "BAR". Tentokrát se stanete obsluhou v rychlém občerstvení a co nejrychleji budete uspokojovat chutě Vašich zákazníků po nejrůznějších burgerech a párcích v rohlíku. Spolu s nápoji budete vyrábět vždy určitá menu, kterých bude v každém kole více a více.…

Elsa frozen Flu doctor

21.5.2014
77%
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Elsa onemocněla a nyní potřebuje vaši pomoc s vyléčením. Postaráte se o ni?

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Barbie Beauty Salon

19.1.2013
90%
Hra - Barbie Beauty Salon
Video se načítá
Pro všechny milovnice panenky Barbie je tady super příležitost pomoci jí být ještě krásnější. Vezměte její obličej do svých rukou a dostaňte z něj všechny nežádoucí nečistoty i nepříjemné chloupky. Použijte masky i krémy, nakonec typický make up a uvidíte, jak to bude Barbie slušet.

Leopard Style Makeover

4.12.2013
90%
Hra - Leopard Style Makeover
Video se načítá
Leopardí skvrny budou vždy in a neměly by chybět v žádném šatníku. Tato kráska čeká jen na vás, kdy jí uděláte kosmetické úpravy, vyberete vhodný make-up a nakonec leopardí šaty s doplňky. Jak bude vypadat vaše modelka?
Hra - Stunning Hairstyles and Makeup
Video se načítá
Staň se na pár minut osobní vizážistkou a udělej této mladé slečně krásný účes a vyber jí hezký make-up a doplňky, aby na rande zazářila.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.