Oblíbené hry

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.
Hra - Monkey GO Happy Ninja Hunt
Video se načítá
Vyřešte několik krátkých úkolů a pomozte opičákům se dostat domů. Nebude to snadné, ale musíte dávat pozor a pořádně se dívat.

Monkey GO Happy Xmas TreeNÁŠ TIP

24.12.2015
80%
Hra - Monkey GO Happy Xmas Tree
Video se načítá
Vánoční díl opiček je tady! Vaším úkolem bude opičky opět rozveselit plněním úkolů a hádanek. Také budete sbírat lískové oříšky.
Hra - Disney Princess Back To School
Video se načítá
Pomozte čtyřem princeznám s výběrem oblečení do školy. Rozhodnete se pro šaty nebo košili s pěknými kalhotami. Výběr je už jen na vás, každá z nich může být originální.

Monkey Go Happy Candy

25.6.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Candy
Video se načítá
Rozveselte opičáky v tomto novém díle Monkey Go Happy! Ocitnete se ve sladkém světě plného dobrot a sladkostí! Sbírejte gumové medvídky, řešte jednoduché úkoly a dostaňte se až na konec. Podaří se vám nakonec rozveselit opičky?

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Minions Real Cooking

22.9.2015
68%
Hra - Minions Real Cooking
Video se načítá
Pomozte Minion s vařením a připravte mu něco chutné a výživné. V7ber jídla a jeho zpracování je jen na vás.

Abuba The Alien

18.8.2013
88%
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Vyzkoušej si hru od PencilKids, ve které budeš zachraňovat malého roztomilého zeleného mimozemšťana, který ztroskotal na naší planetě. Chce se dostat domů a ty mu máš pomoci. Jde o velmi náročnou adventuru, ve které musíš umět dobře kombinovat předměty a snažit se vymyslet, jak postupovat dál.

Stupidella

23.5.2015
81%
Hra - Stupidella
Video se načítá
Stupidella je moderní Popelka, která potřebuje vaši pomoc při různých úkolech. Pomozte jí logicky s každou úlohou a nedovolte, aby se jí něco stalo.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Taylor Swift Rush Makeup
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se co nejrychleji nalíčit, jenže u toho nesmíte být přistiženi.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.
Hra - Top Nails with Kristen Stewart
Video se načítá
Herečka hrající hlavní hrdinku ve filmové sérii Twilight potřebuje tvou pomoc. Chce si udělat co nejpěknější nehty. Nejdříve je třeba o ruce řádně pečovat a použít různou kosmetiku, poté už si můžeš hrát s barvami nehtů, se vzory, nálepkami nebo 3D aplikacemi. Udělej Kristen co nejhezčí nehty!

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Elsa a Rapunzel spolu bydlí na koleji a chtěli by vyrazit ven se svými kamarády. Pomozte jim s aplikací make-upu a výběrem oblečení.

Monkey GO Happy HalloweenNÁŠ TIP

1.11.2014
80%
Hra - Monkey GO Happy Halloween
Video se načítá
Podaří se vám v Halloweenském dílu rozesmát smutnou opičku? Opět budete muset vyřešit plno logických hádanek a hlavně sbírat mince! Bez všech mincí se totiž nedostanete na konec a neoživíte...příšeru!!

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.
Hra - Crystal Klondike Solitaire
Video se načítá
Máte rádi solitaire? Ano? Tak tu máme něco, co vás potěší! Solitaire na skóre! Otestujte si svůj postřeh a rychlost. Zbavte se všech karet v poli, že je skládáte sestupně nebo vzestupně, ale pozor, karty nemohou být ve stejné barvě! Máte na výběr více obtížností. Máte na to být TOP?

Cat Mario

9.4.2014
68%
Hra - Cat Mario
Video se načítá
Máš ráda Super Maria? Zahraj si velmi podobnou hru, kde je hlavním hrdinou malé koťátko. Čeká tě mnoho nástrah a nebezpečí, a to na každém kroku. Lehké to každopádně nebude. Jedná se však o skvělou skákačku!

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.