Oblíbené hry

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Scooby Doo 3

23.6.2013
84%
Hra - Scooby Doo 3
Video se načítá
Zahrajte si postřehovku Scooby Doo 3! Všichni Scoobyho kamarádi kromě Shagyho jsou uvězněni v hradě. Vaším úkolem bude je najít, jenže hrad je plný duchů, kterých se Scooby tak bojí. Máte 3 životySbírejte předměty a ve správný okamžik je použijte. Podaří se vám zachránit všechny?

Minions Coloring Book

5.8.2015
75%
Hra - Minions Coloring Book
Video se načítá
Pokuste se vybarvit celý příběh pro nás známých Mimoňů. Obrázky jsou velmi pěkné a chybí jim pouze jiskra, kterou jim dodáte s pomocí barev. Uvolněte fantazii a pokuste se je co nejlépe vybarvit.
Hra - Shaun The Sheep Сhampionsheeps
Video se načítá
Shaun The Sheep je známý seriál, který každý z vás určitě zná. V této hře vás bude čekat spousta miniher a úkolů, které musíte vyřešit. Zvládnete je všechny splnit?
Hra - Scarlett Johansson Celebrity Make over
Video se načítá
Upravte podle svých představ jednu z populárních současných celebrit - Scarlett Johansson. Vytvořte jí účes, změňte barvu vlasů, vyberte hodící se oplňky. Hlavně se ale zaměřte na líčení, které ji může nejvíce změnit.
Hra - Spongebob Squarepants Boo or Boom
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vybrat si jednoho hráče a nasbírat více bodů, než vaši protivníci. Během hry nebude vaším úkolem zabít protivníka, ale posbírat, co nejvíce předmětů, které vzniknou během zničení kamenů. Pokud bombou trefíte protivníka jeho body se dostanou na minimum. Podaří se vám…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Ariana Grande Real Makeup
Video se načítá
Ariana má vystoupení a potřebuje krásné nalíčit. Upravíš ji, aby vypadala krásně a svému publiku se líbila?

Crazy Cut FruitHra na skóre

13.7.2014
75%
Hra - Crazy Cut Fruit
Video se načítá
Rozkrájejte co nejvíce letícího ovoce! Pokud vám nějaké uteče, tak přijdete o život. Dávat pozor si musíte i na letící bomby.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.
Hra - Mr. Bean hledání obrázků
Video se načítá
Určitě znáte oblíbeného Mr. Beana. V této hře, kde je krásně animovaný při svých oblíbených činnost budete mít za úkol najít v obrázcích ztracené předměty. Ze začátku to nebude vůbec těžké, ale stále Vám půjde o co nejlepší čas a nejvíce bodů. Když se totiž spletete a kliknete na něco jiného, body s…

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

Elsa Ear Doctor

6.8.2014
80%
Hra - Elsa Ear Doctor
Video se načítá
Ve hře Elsa Ear Doctor máš slavnou pacientku. Dokážeš jí pomoci s bolestmi ucha, které nejsou nic příjemného?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.