Oblíbené hry

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Om Nom Nombers

16.3.2012
76%
Hra - Om Nom Nombers
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity v bezvadné matematické hře, která Vás bude určitě bavit. Vaším úkolem bude nakrmit zelenou příšerku a to tak, že z nabízených čísel poskládáte vždy výsledek, který bude chtít. Aby se Vám to povedlo, budete muset mezi čísla dát správná znaménka. K výsledku nevede vždy jen…

Snow White Solitaire

8.5.2012
78%
Hra - Snow White Solitaire
Video se načítá
V této karetní hře na principu klasického solitairu Vás jistě nadchne, že je inspirovaná pohádkou o Sněhurce. Jak budete postupně odstraňovat karty, bude se odkrývat krásný obrázek z této pohádky. Karet se zbavíte tak, že postupně kliknete na karty o jedno vyšší nebo nižší hodnoty.

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Rainforest Solitaire

15.6.2014
77%
Hra - Rainforest Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si tento netradiční solitaire, ve kterém budete skládat karty vzestupně i sestupně na spodní otočenou kartu. Nezáleží na tom jaká barva, stačí, aby pouze seděla čísla. Když vám dojde žolík tak na něj můžete umístit kteroukoli kartu. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Solitaire

30.5.2011
68%
Hra - Solitaire
Video se načítá
Hra Solitaire je velmi známá a oblíbená a mi zde přinášíme její verzi v češtině. Cílem této hry je poskládat karty od esa až po krále v jednotlivých barvách. Karty si můžete vybírat nejen z těch vyskládaných, ale také z některých, které jsou v balíčku.

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video se načítá
Crystal Golf Solitaire je chytlavá karetní hra, jejímž cílem je zbavit se všech karet rozložených na herní ploše. Tyto karty můžete postupně ukládat na otočenou kartu v dolním rohu, avšak pouze pokud je jejich hodnota o jedno nižší nebo vyšší. Pamatujte, že na celou hru máte omezený časový limit.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.