Oblíbené hry

2020 Reloaded

13.12.2015
77%
Hra - 2020 Reloaded
Video se načítá
V této logické hře na styl tetrisu bude vaším úkolem vhodně ukládat na hrací plochu různé herní prvky a zaplnit tak celý sloupec nebo řádek. Abyste mohli postoupit do dalšího kola je potřeba nahrát stanovený počet bodů. V případě, že nebudete mít kam umístit další prvek, hra končí.

Crazy Math

16.3.2015
79%
Hra - Crazy Math
Video se načítá
Dokážete ve velmi omezeném čase určit správný výsledek? Je důležité nezaváhat, protože jinak hra hned skončí. Vyberte si početní úkon, v němž se cítíte silní a uvidíte, jak to dopadne.

Railway LineHra na skóreHra o medaile

4.8.2014
70%
Hra - Railway Line
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete stavět cestu pro váš vláček. Musíte stavět rychle, protože máte pouze 10 vteřin, než vláček vyrazí ze stanice. Životy máte omezené.

Ball BreakerHra na skóreHra o medaile

2.10.2014
75%
Hra - Ball Breaker
Video se načítá
Odpalte míček a rozbijte všechny cihly. Z cihel vám mohou padat i různé bonusy, které sbírejte. Dávejte si však pozor, abyste nechytli bombu, která vás připraví o životy. Pokud se vám po dohrání hra neuloží, musíte v 10 kole umřít.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaile

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Posbírejte všechny žluté čtverce. Čtverce sbíráte postupně a na výběr máte buď kruh nebo čtverec. Mají rozdílné vlastnosti, kruh je rychlejší, ale čtverec má větší výdrž.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Spear TossHra na skóreHra o medaile

21.10.2014
70%
Hra - Spear Toss
Video se načítá
Podaří se vám hodit oštěp co nejdále? Vaším úkolem bude kliknutím rozjet vozíčkáře a hodit oštěp těsně před koncem rozjezdové dráhy.

ArcheryHra na skóreHra o medaile

29.6.2014
72%
Hra - Archery
Video se načítá
Zahrajte si skvělou lukostřelbu! Vaším úkolem bude mířit přesně a počítat i s bočním větrem. Dávejte si pozor na omezený počet bodů.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

Gather GemsHra na skóreHra o medaile

16.6.2014
75%
Hra - Gather Gems
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou logickou hru, kde skládáte barevné diamanty. V prostředním poli se vám vždy objeví kus diamantu a vy ho musíte dosadit na správné pole. Snažte se skládat diamanty z jedné barvy, abyste dostali co nejvíce bodů.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.