Oblíbené hry

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Halloween Crazy

2.11.2013
71%
Hra - Halloween Crazy
Video se načítá
Hra Halloween Crazy slouží k procvičení postřehu. Cílem je spojovat stejné obrázky do řad či sloupců po čtyřech. Nesmíte je nechat překonat horní červenou linii, protože to je konec hry. Obrázky po pravidelných intervalech přibývají zespodu. Dokážete je zničit všechny?

Match Party

18.2.2014
72%
Hra - Match Party
Video se načítá
Postřeh je hlavním předpokladem pro úspěšné hraní hry Match Party. Spojte minimálně tři stejné znaky do řady či sloupce. Je nutné abyste dosáhli požadovaného skóre v časovém limitu. Jinak se do dalšího kola nedostanete.

Christmas PuzzleHra na skóreHra o medaile

12.11.2014
72%
Hra - Christmas Puzzle
Video se načítá
Super bejeweled hra, ve které budete spojovat stejné vánoční dárky. Spojit musíte vždy nejméně 3 stejné dárky. Dávejte si pozor na omezený časový limit.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Addiction SolitaireHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
74%
Hra - Addiction Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou variantu karetní hry Soliter. Vaším úkolem bude poskládat všechny karty v polích tak, aby byly od nejnižší po nejvyšší a v barvě. Jakmile se rozdají karty, tak jsou odstraněna esa a do prázdných polí pak přidáváte a seřazujete karty.

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Popstar

24.9.2013
75%
Hra - Popstar
Video se načítá
Postřehovaá hra Popstar je velmi zábavná. Stačí odebírat barevné bloky. Snažte se vytvořit co největší seskupení, protože jedině tak dostanete nejvyšší bodové ohodnocení. Pokud Vám na konci kole zůstanou bloky, které nejde odebrat, sníží se Vám bonusové skóre.

Abominaball Snow MazeHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - Abominaball Snow Maze
Video se načítá
Zahrajte si další parádní hru na skóre! Abominaball Snow Maze je velmi obtížná hra, ve které se snažíte pomocí šipek dostat kuličku do cíle označeného šipkami. V cestě vám však stojí mnoho překážek, mezi které patří díry, panáčci a hlavně čas! Nejlepší je, když si hru zobrazíte přes tlačítko…

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Mathematical Zuma

22.8.2012
77%
Hra - Mathematical Zuma
Video se načítá
Tato zuma hra je poněkud náročnější než ty, se kterými jste se mohli zatím setkat. Nejde totiž o barvy, ale o čísla. Aby se kuličky, které Vás ohrožují, příliš nenahromadily, odstřelujete je kuličkami s čísly (součet vystřelené a "odstřelené" kuličky přitom musí dávat součet 10). Dobré je, že když…

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.