Oblíbené hry

Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

ClickenGoldHra na skóreHra o medaile

29.10.2014
73%
Hra - ClickenGold
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete sbírat mince. V každém kole musíte posbírat určitý počet mincí, pokud se vám to nepodaří, tak prohrajete. Pokud je dostanete všechny, tak získáte bonus.

Sticky BlobsHra na skóreHra o medaile

28.3.2013
82%
Hra - Sticky Blobs
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol posbírat co nejvíce hvězdiček a hlavně se dostat k malině. Využívat k tomu budete lepkavých kuliček, které se vytvářejí z černé tekutiny. Kuličky vytváříte tak, že na jednu kliknete a posunutím do volného prostoru vytvoříte novou. Pokud již nebudete mít kapalinu…

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.

Birds DefendersHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
78%
Hra - Birds Defenders
Video se načítá
Podaří se vám ve hře Birds Defenders vypustit všechny ptáčky z klece? Vaším úkolem bude umístit bomby na konstrukce tak, abyste všechno zničili a otevřeli klece.

SwapsterHra na skóreHra o medaile

24.2.2014
85%
Hra - Swapster
Video se načítá
Zábavu si užijete v této logické hře, ve které bude vaším úkolem prohazovat zlé krabice za hodné tak, aby vždy ty zlé popadaly pryč z plochy. Vždy máte pouze jednu správnou možnost, na kterou musíte přijít. Podaří se vám zdolat všechny levely na 3 hvězdy?

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

Pattern DifferenceHra na skóreHra o medaile

19.9.2014
74%
Hra - Pattern Difference
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázky jsou však velmi složité a najít rozdíl není snadné. Navíc máte omezený čas. Pokud použijete nápovědu, tak přijdete o čas.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

Memory Master

2.3.2014
74%
Hra - Memory Master
Video se načítá
Skvělá hra na paměť, ve které se budete snažit si zapamatovat ukázaná pole. V každém kole se Vám ukáže síť políčky, z nichž některé mají červenou barvu. Musíte si pozorně zapamatovat, kde tyto pole byla umístěna. Červená pole poté zmizí a Vy hádáte, kde byla.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Shumojong

8.5.2014
74%
Hra - Shumojong
Video se načítá
Máte rádi hry mahjong? Tak tahle se Vám bude určitě líbit! Funguje na stejném principu odebírání kostiček, akorát s tím rozdílem, že místo obrázků jsou čísla. Ty musí vždy dávat součet, který je uvedený v každém levelu. Naštěstí nemusíte spojovat vždy jen dvě čísla, když bude součet třeba 10. Můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.