Oblíbené hry

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Beat the Level

11.8.2014
72%
Hra - Beat the Level
Video se načítá
Najdete cestu do cíle ve hře Beat the Level? Je nutné přeskakovat mnoho mezer a také překážek, které se postaví do cesty. Záleží pouze na Vás, jak se s tím vyrovnáte.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Team Drift Cats

28.11.2014
80%
Hra - Team Drift Cats
Video se načítá
V této hře budete hrát za kočku, která ráda závodí. Cílem je doběhnout jako první do cíle. V zatáčkách si dávejte pozor, protože podlaha hodně klouže. Na koberci můžete rapidně zrychlit i mimo něj když, máte nabité turbo. Myslíte, že dokážete dominovat v každém závodě?
Hra - Talking Ginger Doctor Care
Video se načítá
Ginger je mladý kocourek, který je zraněn. Vaším úkolem je, abyste ho ošetřili a zbavili bolesti. Podaří se vám to?

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.