Oblíbené hry

High TideHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - High Tide
Video se načítá
High Tide je postřehová hra, ve které musíte šplhat do výšky po krabicích, jinak se utopíte. Můžete narazit i na různé bonusové předměty.

Naughty Pageant

22.5.2014
76%
Hra - Naughty Pageant
Video se načítá
V zábavné adventuře Naughty Pageant se s hlavní hrdinkou vydáte na soutěž krásy. Protože chcete za každou cenu vyhrát, musíte se snažit vaše soupeřky co nejvíce znemožnit už v šatnách. Využít k tomu můžete předměty, které najdete ve svém okolí.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Scooby Doo Shag a Snack

22.5.2013
75%
Hra - Scooby Doo Shag a Snack
Video se načítá
Zachraňte Scoobyho! Hrajete za Shagyho a jste drženi v žaláři a váš kamarád Scooby je přivázaný k židli, abyste ho osvobodili, musíte Scoobymu naházet přímo do tlamy pár kusů jídla, aby získal sílu a urval lana. Jakmile se vám toto povede tak postupujete do dalšího levelu. Hra je časově omezena a…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.

Angry Gran TossHra na skóreHra o medaile

4.9.2014
75%
Hra - Angry Gran Toss
Video se načítá
Podaří se vám odpálit bábu co nejdále? Během letu sbíráte mnoho bonusů, ze kterých můžete následně získat peníze. Navíc můžete bábu podpořit střelbou. Následně můžete v obchodě nakoupit mnoho vylepšení, abyste doletěli co nejdále.

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.
Hra - The Simpsons Movie Similarities
Video se načítá
Hledejte rozdíly v této jednoduché hře. Najděte 5 rozdílů a postupte do dalšího levelu. Čím rychlejší budete tak body navíc vás neminou.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Pou Beard Salon

30.10.2014
68%
Hra - Pou Beard Salon
Video se načítá
Pou už vyrostl a s nimi i jeho vousy, které chce vylepšit. Jak je vylepšíte je to už jen na vás. Můžete je pro zvětšení, natočit nebo ostříhat. Kromě toho mu vousy můžete také přebarvit na libovolnou barvu z palety.

Pou School Clean

17.10.2014
71%
Hra - Pou School Clean
Video se načítá
Pomozte malému Pouovi uklidit ve škole. Nebude to snadné, všude je velký nepořádek a Pou je na to úplně sám. Takže ho v tom nenechávejte samotného a pomozte mu to uklidit. Když nebudete vědět tak máte k dispozici 3 nápovědy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.