Oblíbené hry

Feed Us 5

12.5.2014
93%
Hra - Feed Us 5
Video se načítá
Skvělý pátý díl brutální hry je tady!! Feed Us je klasika, ve které hrajete za piraňu a snažíte se požrat co nejvíce lidí a získat co nejvíce krve. Za získanou krev pak můžete vaši rybku dále vylepšovat. Pořídit jí silnější tělo, ocas nebo větší zuby.

Horror Plant

3.8.2012
71%
Hra - Horror Plant
Video se načítá
Starý kouzelník se snažil za pomoci kouzel a magie vyčarovat obrovskou masožravou rostlinu. Nakonec se mu to podařilo, avšak rostlina se vymkla kontrole a sám čaroděj se stal její obětí. Vy se nyní v roli rostliny vydáváte na cestu, abyste našli další lidské oběti, které uklidní váš hlad.

Horror Plant 2

20.11.2012
75%
Hra - Horror Plant 2
Video se načítá
V krvavé adventuře Horror Plant 2 budete pomáhat masožravé rostlině v získání dostatečného počtu lidských obětí. Používáním a spojováním různých herních prvků musíte najít způsob, jak svou oběť nalákáte, abyste ji mohli sníst.

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Mafia Battle CZ

24.4.2015
87%
Hra - Mafia Battle CZ
Video se načítá
Zahrajte si parádní mafiánskou hru, ve které budete řídit vlastní rodinu. Ze začátku jste sice pouhým pěšákem, který se tak maximálně může stát vojákem v rodině. Postupem času však můžete založit vlastní rodinu. Také budete řídit obchody, které vám vydělávají peníze, jako je autosalon, tiskárna…

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

How To Be A Magician

11.10.2014
89%
Hra - How To Be A Magician
Video se načítá
Pomozte půvabné Tině se připravit na velké vystoupení. Není vůbec upravená a představení začíná za 20 minut, takže neztrácejte čas a hurá na to!

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.

Catty Noir Hairstyles

1.10.2014
89%
Hra - Catty Noir Hairstyles
Video se načítá
Catty chce jít na oslavu se svými kamarádkami ak tomu potřebuje dokonalý účes, šaty a doplňky. Vlasy jí můžete nejen ostříhat, ale i přebarvit podle libovolné barvy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.