Oblíbené hry

Hra - Cover Orange Players Pack
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem ochránit smajlíky před toxickým deštěm. Bohužel nemáte k dispozici příliš mnoho prostředků, kterými byste mohli smajlíky chránit. Proto musíte co nejlépe vymyslet, jak si poradit pouze s tím co máte.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Mazlíčci ve městě

13.5.2012
70%
Hra - Mazlíčci ve městě
Video se načítá
Parta psích kamarádů se vypravila na výlet do města. Aby udělali patřičný dojem, rozhodli se ustrojit skoro jako lidé. Pomůžete jim s výběrem oblečků a doplňků?

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.

Teribble Triplets

1.4.2012
91%
Hra - Teribble Triplets
Video se načítá
Pod názvem hry Teribble Triplets se krývají hodně zlobivá miminka - trojčátka, o které se bude potřeba dobře postarat, aby si jejich pečovatelé mohli alespoň na chvíli odpočinout. Dokážete to? Budete muset rychle plnit všechna jejich přání, krmit je, přebalovat, kolébat,... Jinak se rozpláčou, své…

My Tiny Hamster

2.2.2013
89%
Hra - My Tiny Hamster
Video se načítá
V této povedené hře na Vás čeká moc roztomilý křeček, o kterkého se budete muset co nejlépe postarat. V každé fázi hry dostanete úkol, který přímo souvisí s jeho chovem v domácnosti a bude na Vás ho co nejlépe zvládnout. Budete třeba připravovat a mýt terárium, křečka krmit nebo s ním běhat. Jak…

Dollhouse decoration

12.8.2011
59%
Hra - Dollhouse decoration
Video se načítá
Máte rádi zdobení a dekorační hry? V tom případě si jistě oblíbíte tuto onlinovku. Vyberte si dům, který chcete vybavit a pusťte se do práce. Ke každému pokoji v domě je potřeba vybrat a umístit nábytek, což bude vaším úkolem. Připravte krásný domov nové rodině, která se tam nastěhuje.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Crash Bandicoot

30.5.2011
79%
Hra - Crash Bandicoot
Video se načítá
Známou hru Crash Bandicoot si už můžete zahrát i jako onlinovku. V této hře musíte s vaší hlavní postavou projít celou misi, posbírat co nejvíce jablíček a přitom se vyhýbat nepřátelům a bedýnkám TNT a nitro. Ty vám totiž snižují životy, kterých máte jen několik.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Jungle Jumbo JumpHra s oceněním

12.5.2012
75%
Hra - Jungle Jumbo Jump
Video se načítá
Ve hře Jungle Jumbo Jump, která dokonale ověří váš postřeh si zalétáte se stvořením jménem Niko. Vaším úkolem bude ve vzduchu posbírat co nejvíce ovoce, které vás vynese stále výš a výš. Navíc kromě ovoce můžete natrefit i na rakety či motýly, které také zvyšují vaši rychlost.

Bow Contest

23.5.2011
68%
Hra - Bow Contest
Video se načítá
Zúčastněte se souboje lučištníků a ukažte zda se dokážete trefit lépe než soupeři. V prvních levelech máte k dispozici pouze luk a šípy, ale postupem do vyšší úrovní se vám otevřou i zajímavější zbraně. Hra sice není příliš dobře graficky zpracovaná, ale hratelnost zvyšuje fakt, že ji mohou hrát i…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.