Oblíbené hry

Nakopni Justina Bobra!

3.1.2013
78%
Hra - Nakopni Justina Bobra!
Video se načítá
Užijte si fakt povedenou mírně brutální oddechovku, ve které budete nakopávat přímo z pódia sympatického bobra. Když vystihnete správný okamžik kdy bude síla největší a úhel komu nejpříhodnější, doletí opravdu daleko a Vy dostanete hodně bodů. Za ty si potom můžete pořídit nejrůznější vylepšení.…

Acrobatic Ballet

26.8.2012
80%
Hra - Acrobatic Ballet
Video se načítá
V této krásné oblékací hře z cirkusového prostředí budete vybírat ty nejzajímavější trikoty pro dvě artistky na vysutých kruzích. Jaké barvy jim budou nejvíc slušet? A budou lepší úplé kalhoty nebo malé sukýnky?
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Snow Globe Decoration

6.1.2013
78%
Hra - Snow Globe Decoration
Video se načítá
Jistě znáte krásné skleněné koule ve kterých zasněží, když s nimi zatřesete. Teď máte možnost si jednu takovou přesně podle vlastní fantazie vyrobit. Vyberte si její základní tvar, prostředí, postavičky co v ní budou i druh vloček. Nakonec koulí zatřeste a pokochejte se svým výtvorem :)

Krásná kytice

13.9.2012
72%
Hra - Krásná kytice
Video se načítá
Je tady poněkud neobvyklá dekorační hra, ve které budete aranžovat sváteční kytici. Vyberte si druh květin, který se Vám bude nejvíc líbit a k němu ozdobný papír, vázu, stužku... Prostě všechno co dělá takovou kytici krásnou.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

The Black Knight

1.8.2012
65%
Hra - The Black Knight
Video se načítá
Black Knight je netradiční bojovka, ve které se jménem krále pustíte do vybírání peněz od poddaných. Práce to nebude snadná, protože ve stanoveném časovém limitu musíte nasbírat dostatek financí, abyste krále potěšili.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Shadow Brute

19.4.2012
81%
Hra - Shadow Brute
Video se načítá
Shadow Brute je brutální bojová hra, ve které se vydáte do boje proti hordě nepřátel. Nepřátelé budou na vás útočit postupně a budou stále silnější a silnější. Vezměte do ruky meč a ukažte jim, co ve vás je.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.