Oblíbené hry

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Draculaura Fangtastic MakeoverNÁŠ TIP

9.12.2014
97%
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
Staňte se na okamžik šikovnou maskérkou a módním poradcem. Vaše první zákaznice bude krásná studentka z vašeho oblíbeného seriálu Monster High. Změňte jí účes, kompletně celý vzhled a dejte jí i něco hezkého na sebe. Samozřejmostí budou i módní doplňky, které nesmí chybět.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Horse Grooming 2

21.3.2014
90%
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Chtěli byste mít vlastního koně? S hrou Horse Grooming ho mít můžete. V této hře si můžete vybrat z několika koní o které se můžete starat. Po výběru budete koně uklízet výběh, čistit srst, zuby a kopyta. Myslíte si, že to zvládnete?

Baby Elsa Skiing Trip

27.10.2015
76%
Hra - Baby Elsa Skiing Trip
Video se načítá
Malá Elsa se chystá na lyžařský výcvik k tomu potřebuje najít vybavení, zalít kytičky pomoci se samotným lyžováním. Pomůžete jí se všemi úkoly, které si pro vás připravila?

Elsas Coronation Day

7.1.2015
77%
Hra - Elsas Coronation Day
Video se načítá
Elsa se chystá na oficiální korunovaci ledovou královnou. Dokážete ji na tento slavnostní akt připravit a udělat z ní nádhernou vládkyni? Vyberte jí líčení, oblečení, doplňky a samozřejmě také korunku a žezlo.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Pony Makeover Hair Salon

3.12.2014
79%
Hra - Pony Makeover Hair Salon
Video se načítá
Změňte tohoto milého poníka k nepoznání a vylepšete ho různými barvami a dekoracemi, které máte v nabídce. Změníte jej na romantického poníka nebo na temného?

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.