Oblíbené hry

Hra - Monster High Ghoulia Yelps
Video se načítá
Každá z žaček Monster High je jiná. Jaká by podle Vás měla být Ghoulia Yelps? Bude mít styl slušné studentky, nebo z ní raději uděláte pořádnou rebelku?

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?
Hra - Monster High Operetta Dress up
Video se načítá
Co by podle Vás nejvíc slušelo Operettě z Monster High? Vyberte jí to nejlepší oblečení i účes, barvu vlasů i pleti a nezbytné doplňky, aby se stala hvězdou školy.

Monster High Memory

6.4.2012
68%
Hra - Monster High Memory
Video se načítá
Máte rády seriál Monster High? Pak Vás jistě potěší toto super pexeso s jeho hlavními hrdiny. Hledejte vždy dvě stejné karty a zkuste být co nejrychlejší! Budete si moct vybrat ze tří obtížností, takže hru zvládne opravdu každý.

Monster High Burger

4.10.2012
63%
Hra - Monster High Burger
Video se načítá
Vytvořte ten nejchutnější obložený chleba, housku nebo hamburber v dekorační hře s tématikou Monster High. Vyberte ingredience jako je druh pečiva, zeleninu a sýr, které by Vám nejvíce chutnaly a který by taky nejlépe dohromady vypadaly ;)

Monster High Solitaire

8.8.2012
79%
Hra - Monster High Solitaire
Video se načítá
Tato karetní hra solitaire není jako každá jiná. Skládáte na sebe karty postupně od krále po eso a potom do "domečku" od esa nahoru, ale teď Vás budou navíc provázet hrdinové seriálu Monster High i super hudba ;)
Hra - Monster High Series CA Cupid
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High aby se od Vás nechala učesat, upravit a obléknout. Jaké pro ni zvolíte líčení, oblečení i doplňky?

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)
Hra - Monster High Draculaura
Video se načítá
Další ze super oblíkaček inspirovaných seriálem Monster High. Tentokrát můžete podle své fantazie vybrat účes, oblečení a doplňky mladé Draculauře.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.

Monster High Party

10.8.2012
70%
Hra - Monster High Party
Video se načítá
Na strašidelné střední škole se chystá velká párty. Pomozte jedné z jeho žaček se správně obléknout. Nebudete jí moct vybrat jen oblečení a účes jako normálním dívkám, ale i barvu pleti a vlastně to, čím bude zvláštní...
Hra - Obleč pár z Monster High
Video se načítá
Co by si podle Tebe měli obléct kluk a dívka ze strašidelné střední školy na svou tajnou romantickou schůzku? Jejich oblečení, obutí i účesy jsou jen na Tobě. Budou se k sobě hodit, nebo bude mít každý svůj osobitý styl?
Hra - Monster High pokoj pro mazlíčka
Video se načítá
V této pěkné hře inspirované seriálem Monster High budete zařizovat speciální pokoj pro mazlíčka některého studenta nebo studentky této strašidelné střední školy. Jakého mazlíčka by asi mohli mít a jak bude vypadat jeho pelíšek, miska a ostatní důležité věci?
Hra - Monster High školní třída
Video se načítá
Je tady super dekorační hra, ve které budete moct podle sebe zařídit třídu pro studenty strašidelné střední školy Monster High. Jaké zvolíte lavice, tabuli, učitelský stůl i všechny doplňky nebo barvu podlahy a stěn?
Hra - Monster High zmrzlinový pohár
Video se načítá
Vyrobte spolu s žačkami Monster High ten nejchutnější a nejlépe vypadající zmrzlinový pohár v pravém strašidelném stylu. Jakou vyberete zmrzlinu, polevu a samozřejmě strašidelné doplňky?

Monster High Pedicure

12.7.2012
81%
Hra - Monster High Pedicure
Video se načítá
Užijte si pedikůru v pravém strašidelném stylu studentek Monster High. Zvolte odpovídající laky, vzory s netopýry a lebkami i temné tetování na kotník. Nakonec budete moct nohy ozdobit prstýnky, náramky na kotník a obout je do slušivých botiček podle svého výběru.
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Monster High koupelna

8.7.2012
83%
Hra - Monster High koupelna
Video se načítá
Jak by měla vypadat podle Vás pravá strašidelná koupelna jedné ze studente Monster High? Jaké zvolíte barvy a jaký design toalety, vany, zrcadla, umyvadla i nezbytných doplňků?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.