Oblíbené hry

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.
Hra - Gorillaz Tiles of the unexpected!
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete spojovat stejná pole vedle sebe. Jakmile odstraníte i spodní pole, tak se začnou ostatní posouvat. Ve hře jsou celkem 3 kola.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.

Christmas PuzzleHra na skóreHra o medaile

12.11.2014
72%
Hra - Christmas Puzzle
Video se načítá
Super bejeweled hra, ve které budete spojovat stejné vánoční dárky. Spojit musíte vždy nejméně 3 stejné dárky. Dávejte si pozor na omezený časový limit.

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.