Oblíbené hry

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.

Cats Slot Machine

20.3.2012
59%
Hra - Cats Slot Machine
Video se načítá
Zkuste si zahrát na automatu. Bez rizika ztráty vlastních peněz a navíc s pěknými obrázky koček. Do začátku dostanete kredit, který můžete buď rozmnožit nebo prosázet a rozhodně se dobře pobavíte.

Cursor RunHra na skóreHra o medaile

30.8.2014
70%
Hra - Cursor Run
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovku Cursor Run. Vaším úkolem bude myší najet na kolečko dřív, než to udělá počítač. S každým kolem je obtížnost těžší a vy máte pouze 3 životy.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Fat BirdHra na skóreHra o medaile

4.7.2014
70%
Hra - Fat Bird
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete s ptáčkem uhýbat před letícími kávovými zrny. Nesmíte je sbírat, jinak budete tloustnout, až prasknete. Pro hubnutí sbírejte hvězdičky. Za získané body můžete získat bonus do další hry.

Atomizer: MeltdownHra na skóreHra o medaile

22.6.2014
70%
Hra - Atomizer: Meltdown
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete muset spojovat dva stejně barevné atomy. Snažte se spojovat co nejrychleji, dříve, než se obrazovka zaplní. Oranžový atom můžete spojit s jakýmkoliv jiným.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Wire ChickHra na skóreHra o medaile

27.5.2014
70%
Hra - Wire Chick
Video se načítá
Wire Chick je zábavná postřehová hra, ve které musíte s ptáčky na drátech sbírat mince a vyhnout se vždy elektrickému proudu. Dávat pozor si musíte i na kostky ledu, které vás zmrazí.

Ufo RescueHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
70%
Hra - Ufo Rescue
Video se načítá
Další parádní postřehovka na skóre je zde! Ve hře budete muset posbírat všechny malé ufounky. Za každého z nich dostanete body, a pokud jich seberete více naráz, dostanete bonus. Dávejte si pozor na letící meteority a černé koule, které vás mohou zpomalit.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Jump2Hra na skóreHra o medaile

16.11.2014
70%
Hra - Jump2
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete překonávat překážky na cestě. Kolečko neustále jede a zastaví se jen v případě, že zmáčknete tlačítko pro skok.

HelicopterHra na skóreHra o medaile

31.10.2014
70%
Hra - Helicopter
Video se načítá
Podaří se vám ovládat helikoptéru tak, abyste uletěli co největší vzdálenost a nenarazily do překážky? Překážky se navíc neustále zvětšují.

Car WorkshopHra na skóreHra o medaile

22.10.2014
70%
Hra - Car Workshop
Video se načítá
Podaří se vám v každém kole opravit potřebný počet aut a získat body pro dosažení cíle? Každé auto potřebuje jinou opravu, benzín, opravu nebo výměnu pneumatik. Na každé auto máte omezený čas.

Totem BallsHra na skóreHra o medaile

17.10.2013
72%
Hra - Totem Balls
Video se načítá
Zajímavá postřehovka se skrývá ve hře Totem Balls. Cílem je pomocí kuliček rozstřílet všechny útvary, které jsou složeny z kostiček a dalších barevných kuliček. Počet kuliček je samozřejmě omezený, takže se snažte sestřelit co nejvíce cílů během každého pokusu.

Bubble UpHra na skóreHra o medaile

8.9.2014
72%
Hra - Bubble Up
Video se načítá
Bubble Up je hra, ve které budete skákat po bublinách vzhůru. Vaším úkolem bude vyskákat co nejvýše. Na začátku si můžete i zakoupit postavičku, která má bonusové vlastnosti a můžete na ni narazit až v určité výšce. Ve hře narazíte také na mnoho bonusů.

Line ParkingHra na skóreHra o medaile

26.8.2014
73%
Hra - Line Parking
Video se načítá
Zahrajte si skvělou parkovací hru s názvem Line Parking. Vaším úkolem bude nakreslit cestu pro auto. Kreslit musíte tak, abyste po cestě posbírali nejvíce bodů a dostali auto v pořádku na parkovací místo.

InsurgoHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
73%
Hra - Insurgo
Video se načítá
Insurgo je stavební hra, kde se snažíte postavit co nejvyšší věž. Začínáte od základů a stavíte po omezených délkách a v bodech. Nesmí se vám věž zřítit!

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Bungee RescueHra na skóreHra o medaile

13.5.2014
73%
Hra - Bungee Rescue
Video se načítá
Bungee Rescue je postřehová hra, ve které se snažíte zachránit co nejvíce lidí a zvířat před zatopením. Vždy musíte v přesný čas vystřelit lano a zachytit zvíře, člověka nebo objekt.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.