Oblíbené hry

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Air France - Fly FurtherHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
74%
Hra - Air France - Fly Further
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které se tentokrát budete snažit doletět co nejdále s letadlem. Vaším cestujícím však rychle dochází nálada a tak nesmíte s letadlem moc škubat a sbírat červené čtverce s nepříznivými vlivy. Naopak, musíte sbírat modré se zábavou pro cestující.

Throw MeHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
74%
Hra - Throw Me
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Throw Me. Vaším úkolem bude roztočit disk, co nejvíce to půjde a ve správné chvíli disk odpálit. Následně musíte doletět, co nejdále to půjde. Můžete použít i balónky, které vám pomohou stoupat do výšky.

4 JewelsHra na skóreHra o medaile

13.2.2014
74%
Hra - 4 Jewels
Video se načítá
Ve hře 4 Jewels je hlavním principem přesun drahokamů do řad či sloupců po nejméně čtyřech stejných drahokamech. Při každém přesunu přibudou nové drahokamy. Jakmile je celá herní mapa plná je konec hry.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Greemlins Kamikaze 2Hra na skóreHra o medaile

9.9.2014
76%
Hra - Greemlins Kamikaze 2
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete sestřelovat stejné skřety. Pro sestřelení musí být minimálně 3. Hra obsahuje několik oblastí, ve kterých se nachází úrovně. Úrovně jsou rozdílné svoji obtížností.

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

More BaloonsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
77%
Hra - More Baloons
Video se načítá
More Baloons je zábavná hra, ve které budete propichovat balónky. V každém kole jich musíte propíchnout určitý počet. Hra obsahuje několik velmi zábavných levelů. V každém máte omezený počet šipek.

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Cat BalanceHra na skóreHra o medaile

8.1.2015
77%
Hra - Cat Balance
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete na sebe skládat kočky. Kočky mají různé tvary a vy musíte vymyslet, jak je poskládat tak, abyste dosáhli na hvězdičku.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Ice Castle BlasterHra na skóreHra o medaile

7.5.2014
74%
Hra - Ice Castle Blaster
Video se načítá
Zahrajte si parádní demoliční hru, ve které musíte srovnat hrad se zemí dříve, než vám dojdou koule. Vždy, když se vám podaří úspěšně zničit hrad, dostanete bonus do dalšího kola.

Little Big BalanceHra na skóreHra o medaile

14.7.2014
75%
Hra - Little Big Balance
Video se načítá
Skvělá hra na skóre! Vaším úkolem bude vytvářet objekty a skládat je na sebe. Následně musíte jedním objektem sebrat hvězdu. Dávejte si pozor na rovnováhu!
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Match and Remove Level Pack je logická hra, jejímž cílem je vyčistit hrací plochu od všech herních prvků. Prvky lze odstranit jednoduchým kliknutí. V každém kole však máte jen určitý počet kliknutí, takže prvky stejných barev musíte vhodně spojit, aby vám tento limit stačil k dokončení levelu.

Blast BiliardsHra na skóreHra o medaile

22.9.2016
76%
Hra - Blast Biliards
Video se načítá
Máme tu další parádní hru na skóre, ve které budete dostávat koule do jamek. Musíte se snažit, aby jim nedošel čas. Čím dříve se vám to povede, tím více dostanete bodů. Hra má několik kol.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.