Oblíbené hry

Hra - Hannah Montana rozdíly
Video se načítá
Najděte vždy pět rozdílů v obrázcích populární Hannah Montany. Vždy budete mít omezený časový limit, ale když se Vám to podaří, dostanete cenné body a postoupíte do dalšího levelu.

Tin Tin the Difference

3.5.2012
60%
Hra - Tin Tin the Difference
Video se načítá
Tin Tin a jeho dobrodružství v novém filmu si můžete připomenout v bezvadné logické hře, která prověří Váš postřeh a vnímavost. V obrázcích (nebo spíš fotkách) z tohoto filmu budete totiž hledat vždycky osm rozdílů. Když se Vám to v časovém limitu povede, postoupíte do dalšího levelu, k dalšímu…

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Želví cesta

29.5.2012
78%
Hra - Želví cesta
Video se načítá
Vydejte se na cestu za potravou s roztomilým želvákem. V každém kole budete mít za úkol jednak projít a také najít a získat schovanou houbičku. Ze začátku to bude dost jednoduché, ale postupem času se budete muset pořádně zamyslet co použít, abyste dostali co chcete.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Kde je má červená rtěnka?
Video se načítá
Už se Vám někdy stalo, že jste nemohly najít tu správnou rtěnku, kterou jste chtěly zrovna použít? Ten samý problém má slečna v této povedené adventuře. V jejím pokoji je různě schováno několik rtěnek, které musí vyzkoušet, aby našla tu pravou. Dokážete všechny najít?

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Bed Hair Day

13.6.2012
80%
Hra - Bed Hair Day
Video se načítá
Slečna v této kadeřnické hře má opravdu špatný den a její vlasy jí vůbec neposlouchají. Přitom se má za chvíli sejít se svým přítelem. Budete dost rychlé a pomůžete jí neposlušné vlasy zkrotit dřív, než přítel přijde?

Tweety Connect

7.5.2012
60%
Hra - Tweety Connect
Video se načítá
Nejen pro nejmenší milovníky malého Tweetyho je tady hra, ve které si budete moct procvičit abecedu. Spojujte postupně písmenka a domalujte tak celého ptáčka.

Hladové slůně

16.4.2012
78%
Hra - Hladové slůně
Video se načítá
Hladové slůně je super postřehová hra vhodná i pro ty nejmenší hráče. Vašim úkolem bude nakrmit roztomilé malé slůně. Aby se Vám to podařilo a sloník snědl banán, musíte správně zvolit podle předlohy sérii šipek na své klávesnici. Dokážete to?

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

Přírodní pokoj

27.5.2012
84%
Hra - Přírodní pokoj
Video se načítá
V této zajímavé dekorační hře budete zařizovat pokoj, který můžete udělat moderní, docela obyčejný, nebo do něj dokonce zařadit opravdu hodně přírodní prvky. Zkuste třeba pařezový stolek nebo stromovou lampu :)

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.