Oblíbené hry

Contour

25.8.2013
73%
Hra - Contour
Video se načítá
Modelování terénu je ve hře Contour hlavním předpokladem k úspěchu. Musíte si modelovat terén tak, abyste kuličku dostali vždy do jamky. Někdy se Vám do cesty postaví urychlovací, zpomalovací políčko nebo také teleport.

Legend of Ping Pong

30.5.2011
75%
Hra - Legend of Ping Pong
Video se načítá
Patří stolní tenis mezi vaše oblíbené sporty? U nás si ho můžete zahrát také jako onlinovku. Tento ping pong nabízí nejen klasické pingání tam a zpátky, můžete zde také tahem myší zkoušet různé falše a útočné střely.

Tiki Bowl

11.7.2012
78%
Hra - Tiki Bowl
Video se načítá
Pro všechny milovnice bowlingu i roztomilých příšerek je tady výborná hra, ve které si užijete obojí. Určete správný okamžik, kdy se má modrý "medvídek" schoulit do kuličky i sílu jakou se má odrazit vstříc kuželkám a shoďte jich co nejvíce.

Skywire

19.8.2013
74%
Hra - Skywire
Video se načítá
Máte dobrý postřeh a odhad vzdálenosti? Pak vám jistě půjde tato super hra, ve které se ujmete řízení zábavné lanovky. V kabině budete mít tři pasažéry, které budete mít za úkol dopravit bezpečně do cíle. Cestou na vás čeká množství nebezpečných překážek.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Beauty Rush 2

19.8.2013
84%
Hra - Beauty Rush 2
Video se načítá
Tři modelky se chystají na molo, a proto musí být samozřejmě perfektní. Udělej jim návrhářku, vyber oblečení, boty, šperky i paruku a pošli je tam, co nejkrásnější a nejdokonalejší!

Tetris 2D

29.6.2012
66%
Hra - Tetris 2D
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky logických a postřehových her je tady nesmrtelná klasika - tetris. Pro ty, co by to náhodou nevěděli připomeneme, že úkolem je udržet co nejnižší zeď padajících kostiček. Těch se zbavíte tak, že z nich vytvoříte souvislé řady, které zmizí.

Šipky

22.6.2013
70%
Hra - Šipky
Video se načítá
Zahrajete si hospodské šipky! Není to taková sranda, jak to vypadá. Musíte se naučit dobře zamířit, jakmile se vám podaří porazit prvního protivníka, tak si můžete nastavit i těžší obtížnost. Máte na to porazit všechny soupeře?

Slice the Box

21.4.2013
71%
Hra - Slice the Box
Video se načítá
Slice the Box je logická hra, ve které budete v každém kole muset vystřihnout z papíru vyznačený objekt. K dispozici však budete mít jen několik střihů, takže ve vyšších levelech budete muset vše dobře promyslet tak, abyste si se střihy vystačili.

Canufit

20.6.2012
73%
Hra - Canufit
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem v každém kole uspořádat písmena na hrací ploše tak, aby se nepřekrývaly. Avšak písmena musí být uspořádány uvnitř objektů nakreslených křídou, přičemž se těchto čar nesmí dotýkat.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…
Hra - Laboratoř Taťky šmouly
Video se načítá
Taťka Šmoula tě pozval do své laboratoře. Na zem pohodí několik předmětů, nechá tě chvilku podívat se a pak zhasne a jeden předmět přidá. Z nabídky dole máš pak kliknout na ten, který přibyl. Podaří se ti získat všech deset bodů?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Mother's Day Slacking

14.8.2013
86%
Hra - Mother's Day Slacking
Video se načítá
Tentokrát se ve hře ze série Slacking nebudete nudit, ale Vašim úkolem bude udělat tajně dárek pro maminku ke dni matek. Dokážete vyrobit, zabalit dárek i další úkoly tak, aby si Vás nevšimla a nepokazilo se překvapení.

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Falling Balls

2.8.2013
70%
Hra - Falling Balls
Video se načítá
Falling Balls je oddychová hra. Cílem hry je odebrat co nejvíce kuliček stejné barvy. Máte tři životy, když odeberete osamocenou kuličku, tak přicházíte o život. Odebrat můžete nejméně dvě kuličky, aby, jste, za ně dostali body. Dávejte si pozor, jak je odebíráte, protože kuličky musí být v těsné…

Sushi Cat 2 TGP

9.1.2013
90%
Hra - Sushi Cat 2 TGP
Video se načítá
Pusťte roztomilou kulatou kočičku na překážkovou dárhu, kde na ní čekají nejrůznější dobroty. Vašim cílem je odhadnout dobrý okamžik a nejlepší místo pádu tak, aby cestou sebrala co nejvíce jídla a spadla do pelíšku odznačeného co nejvíce body. Když se v kadém kole dostatečně nají, postoupíte dál.

Pepsi pinball

4.5.2011
88%
Hra - Pepsi pinball
Video se načítá
Vítejte na trochu jiném divokém západu. Zde nelítají kulky vzduchem, ale jen jedna kulička. A čím déle bude lítat, tím více bodů budete mít. Hra je založená na klasickém Pinballu, který jste určitě každý hráli. Jediná zajímavost je, že tato hra je dobře graficky zpracovaná a s tématikou divokého…

Sushi Cat

10.11.2012
83%
Hra - Sushi Cat
Video se načítá
Pomozte hladové kočce v získání lahodného sushi v logické hře Sushi Cat. Kočku je potřeba na správném místě a v pravý čas pustit, aby se odrážením od stěn a od různých herních prvků dostala k co největšímu počtu kousků sushi. Také je důležité, kam kočka dopadne, protože to rozhodně o počtu bodů,…

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.