Oblíbené hry

Apple Shooter

13.12.2012
70%
Hra - Apple Shooter
Video se načítá
Sestřelte lukem jablko z hlavy nebohého člověka u zdi. Když se Vám to podaří, postoupíte do dalšího kola, ve kterém budete mířit vždy z větší a větší vzdálenosti. Pokud málo natáhnete tětivu, nebo naopak přestřelíte, nic se nestane a můžete to zkusit znovu. Horší to bude, když minete jablko jen o…

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Fishdom

12.8.2011
65%
Hra - Fishdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o své akvárium s rybičkami? V této hře si můžete vyzkoušet, jak se vám bude dařit. Kupte si rybička a okrasy do akvária, aby se jim tam žilo hezky. Pokud vám dojdou peníze, můžete si zahrát hru, díky které získáte kredit na další nákupy.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

The Princess's Tiara

7.7.2011
55%
Hra - The Princess's Tiara
Video se načítá
V této logické hře máte za úkol pomoci princezně Tiaře s posbíráním ztracených drahokamů. Abyste je získali, musíte ovšem vyřešit logickou hádanku. Hádanka funguje na principu spojování krystalků stejných barev, platíte ovšem pouze v daném kruhu. I když se může zdát hra jednoduchá, určitě to tak…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

SANTA´S GIFT MATCHER

22.12.2012
69%
Hra - SANTA´S GIFT MATCHER
Video se načítá
K Vánočním svátkům patří také tématické vánoční hry. V té pravé atmosféře si teď můžete zahrát i super postřehovou hru typu bejeweled, ve které budete vytvářet trojice dárečků. Do dalšího kola postoupíte vždy, když od každé barvy odstraníte spojením zadaný počet dárků.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.
Hra - Fackovaná Ronalda a Messiho
Video se načítá
Tato prima hra Vás zavede do fotbalového prostředí, ale nečekejte žádný zápas nebo střílení branek. Vašim úkolem bude co největší rychlostí praštit jednoho ze dvou slavných fotbalistů - Ronalda nebo Messiho. K dispozici budete mít 6 úderů a budete si moct vybrat ze tří věcí, kterými je uhodit. Hru…

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…

Gingerbread Circus 3

8.10.2012
82%
Hra - Gingerbread Circus 3
Video se načítá
Je tady oblíbený Perníček a jeho cirkus. Stanete se vrhačem nožů a budete plnit nejrůznější úkoly. Vždy máte omezený počet pokusů (nožů) a při zasahování cílů nesmíte ublížit svému figurantovi.

Pack It Up

22.5.2012
71%
Hra - Pack It Up
Video se načítá
Zkoušely jste někdy balit věci do kufru auta? Když jich máte opravdu hodně, není to nic jednoduchého. Stejně jako tato hra. Aby se Vám podařilo poskládat všechny věci do omezeného prostoru a postoupily jste do další úrovně, musíte každé věci najít správné místo a dobře ji natočit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.