Oblíbené hry

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.
Hra - Monkey GO Happy: The Castle
Video se načítá
Monkey Go Happy: The Castle je volné pokračování hry, ve které využijete svou logiku a chytré prstíky. Principem hry je zachránit opičku a 15 mini opiček, které proklel ďábelský vědec a proměnil na netopýry. Opička se bojí a její smutno, proto jí musíte co nejrychleji pomoci, s co nejméně kliků. V…

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Doba ledová rozdíly 2

13.8.2012
66%
Hra - Doba ledová rozdíly 2
Video se načítá
Hledejte vždy 6 rozdílů mezi velice podobnými obrázky. Těšit se můžete na hrdiny oblíbeného filmu Doba ledová.

Honey Dance

25.3.2012
66%
Hra - Honey Dance
Video se načítá
Roztančete se na populární muziku a ověřte si zároveň svůj postřeh. Aby dívka správně a ladně tančila před kritickým okem chlapíka, který si ji možná vybere do svého videoklipu, musíte správně a včas mačkat šipky na klávesnici.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.