Oblíbené hry

Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix: Chocolate
Video se načítá
Vyberte si jeden ze tří super čokoládových receptů s čokoládou a pusťte se do vaření. Nachystejte si podle pokynů všechny potřebné věci a krájejte, vařte, míchejte,... prostě vše co bude potřeba. Nikdo za Vás tentokrát nic neudělá, o to víc Vás jistě tato propracovaná hra jistě bude bavit.

Karamelová zmrzlina

30.5.2012
88%
Hra - Karamelová zmrzlina
Video se načítá
Vyrobte pravou domácí karamelovou zmrzlinu podle návodu v této výborné hře o vaření. Postup je tu vysvětlený opravdu podrobně a tak to zvládne opravdu každý ;)
Hra - Cooking Passion Dinner Party
Video se načítá
Zkuste připravit ne jedno jídlo, ale hned celé menu. V této super hře si vyzkoušíte opravdu všechno, co na Vás může v kuchyni čekat od polévky až po salát na které budete potřebovat krájení, míchání, vaření, pečení,...

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?
Hra - Brownie Ice Cream Sandwiches
Video se načítá
Pro všechny mlsné jazýčky je tady čokoládovo-zmrzlinová inspirace. Naučíte se totiž vyrábět opravdu vynikající zákusek. Nejdříve si připravíte podle podrobných instrukcí těsto, které po jeho upečení proložíte zmrzlinou a konečný výrobek ozdobíte šlehačkou. Věřte, že tento zákusek chutná stejně dobře…

Cukrové sušenky

3.10.2012
80%
Hra - Cukrové sušenky
Video se načítá
Cukrové sušenky v této propracované hře připomínají nejvíce naše velikonoční perníčky, které si upečete, vyrobíte jednotlivé polevy a nakonec popustíte uzdu své fantazii při jejich zdobení. Sami si zkusíte opravdu každý krok přípravy, takže si hru určitě užijete!

Palačinky s houbami

5.9.2012
78%
Hra - Palačinky s houbami
Video se načítá
Víte jak se dělají palačinky s houbami? V této pěkné hře o vaření se to naučíte. První je potřeba udělat těsto na palačinky, potom je správně usmažit a pak udělat houbovou "nádivku", kterou do palačinek dáte. Určitě Vás to bude bavit :)

Baguette

9.10.2012
79%
Hra - Baguette
Video se načítá
Tentokrát si zkuste připravit pravé domácí bagety. Že jste to ještě nedělaly? To jistě nevadí. V podrobném návodu hry se krok za krokem naučíte v domácích podmínkách upéct vynikající pečivo, a zjistíte, že to není vůbec složité. Třeba se Vám to zalíbí a zkusíte to i ve skutečnosti ;)

Breakfast cooking 2

1.5.2012
69%
Hra - Breakfast cooking 2
Video se načítá
Uvařte tu nejlepší a nejbohatší snídani, která bude určitě všem chutnat. Nesmí v ní chybět tousty, vejce ani ten správný nápoj. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás krok po kroku přípravou provede a určitě se pobavíte.

Tiramisu Cooking game

26.3.2012
71%
Hra - Tiramisu Cooking game
Video se načítá
Naučte se správně dělat to pravé tiramisu. Ve hře Tiramisu Cooking game se krok po kroku dozvíte, a i si virtuálně vyzkoušíte, jak se připravuje tento vynikající sladký desert. Zkusíte si ho pak vyrobit i ve skutečnosti?

Bramborové placky

17.3.2012
63%
Hra - Bramborové placky
Video se načítá
V této hře o vaření se tentokrát naučíte, jak se správně dělají chutné bramborové placky. Pokud jste to ještě neuměli, po této hře to jistě zvládnete hravě i ve skutečnosti ;)

Duhový dort

29.7.2012
75%
Hra - Duhový dort
Video se načítá
V této hře o vaření na Vás čeká recept na krásný a zajímavý duhový dort. Pod vedením hry ho určitě zvládnete a budete se při jeho přípravě pořádně bavit.

Zapečené kuře

18.6.2012
75%
Hra - Zapečené kuře
Video se načítá
Zkuste novou hru o vaření, ve které se naučíte připravovat chutný "zapečený hrnec" s kuřecím masem. Příprava jednotlivých částí jídla není tak docela jednoduchá, ale určitě se při tom pobavíte :)

Banánové palačinky

15.5.2012
75%
Hra - Banánové palačinky
Video se načítá
Už jste někdy dělaly palačinky? V této hře si je krok po kroku budete moct udělat s banánem. Určitě to nebude těžké a podle návodu ve hře můžete zkusit tuto dobrotu i ve skutečnosti ;)
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Fudgy Walnut Brownies

15.4.2012
75%
Hra - Fudgy Walnut Brownies
Video se načítá
V další super hře o vaření se tentokrát naučíte péct chutné čokoládové sušenky. Postupujte podle pokynů hry (pozor na mixér, tady musíte myší přesně opsat naznačenou linku) a jistě Vám povedou. Pokud si poradíte s angličtinou, najdete pod hrou i detailní popis receptu.

Hide 'n' Kiss

17.10.2012
66%
Hra - Hide 'n' Kiss
Video se načítá
V této milé kreslené hře se rozhodl mladý pár na lavičce v parku políbit. Jenomže jako vždy tam nejsou sami. Nikdo je ale při polibku vidět nesmí. Pomůžete jim vystihnout ten správný okamžik?
Hra - Sářina leklce vaření - těstoviny Carbonara
Video se načítá
Učitelka vaření Sára je tady zase, aby Vám tentokrát představila jeden z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptů - těstoviny Carbonara. Postupujte přesně podle jejích pokynů v pravé části obrazovky a určitě zjistíte, že to není vůbec tak těžké. A protože je Sára přísná učitelka, budete si muset…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.