Oblíbené hry

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

Christmas Sugar Cookies

25.12.2012
84%
Hra - Christmas Sugar Cookies
Video se načítá
Pro ty, kdo se na Vánoce pilně připravovali a třeba i pekli nějaké to vánoční cukroví, bude tato hra jistě velice snadná. Podle pokynů totiž budete dělat vánoční perníčky. První je potřeba připravit si těsto, pak ho dobře vyválet a vykrojit hvězdičky. Nakonec je po upečení nazdobíte.
Hra - Make up na vánoční párty
Video se načítá
Slečna v této pěkné hře se chystá na pravý vánoční večírek. Pomozte jí s výběrem účesu, oblečení a hlavně s líčením, aby jí to opradu slušelo. Použijte rtěnku, stíny, linky, řasenku a všechny ostatní pomůcky, které dělají slečny ještě krásnějšími :)

Merry Christmas - Hidden

17.12.2011
86%
Hra - Merry Christmas - Hidden
Video se načítá
Najděte v krásném vánočním obrázku všechny věci co do něj nepatří. V prvním levelu to budou jen pytlíky a hlavy Santa Clause, ale později to bude těžší. K tomu, abyste malinké obrázky odhalili, Vám bude pomáhat lupa. Ale pozor, když se spletete přijdete o body.

Horseland Dress Up

16.3.2012
70%
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si vyzdobíte koně i jeho jezdce úplně podle svých představ. Navíc si můžete vybrat, jak bude jezdec vypadat a jaké ceny spolu vyhráli.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.