Oblíbené hry

Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…
Hra - Sářina lekce vaření - Kalifornské rolky
Video se načítá
Kalifornské rolky (nebo také sushi) se naučíte vyrábět pod vedením náročné učitelky Sáry. Sami si budete muset vždy nachystat všechny ingredience i nádobí abyste potom zvládli podle pokynů postupně celý výrobní proces tohoto neobvyklého pokrmu. I když to tentokrát bude trošku náročnější, o to líp se…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.
Hra - Rychlý čokoládový koláč
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové koláče a dorty. Naučte se jeden takový rychlý a chutný dezert připravovat. Podle podrobného návodu ve hře to bude opravdu jednoduché, takže to zvládne úplně každý.

Barbie skládanka

8.6.2012
70%
Hra - Barbie skládanka
Video se načítá
Panenky Barbie v těch nejkrásnějších šatech na obrázku, který v této hře budete muset postupně poskládat. Určitě si to užijete, protože obrázek půjde celou dobu slabě vidět, nebude Vás tížit čas a jednotlivé dílky budou přibývat hezky postupně.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)
Hra - Tarzan and Jane: Jungle Jump
Video se načítá
Tarzan and Jane: Jungle Jump je dobrodružná skákačka, ve které se s Tarzanem vydáte do nebezpečné džungle. Čeká tu na vás mnoho překážek a nástrah, které musíte překonat pokud se chcete dostat až na konec své cesty. Nezapomeňte sbírat diamanty, které vám přidají body.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.