Oblíbené hry

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Sue ghost

15.8.2011
75%
Hra - Sue ghost
Video se načítá
Máte rádi hry se Sue? V tom případě se vám možná zalíbí tato onlinovka s miminkem. V této hře je vaším úkolem ochránit spící miminko před duchy, kteří se ji snaží probudit. Duchy musíte odhánět speciální paličkou, jinak miminko rozpláčou.

Dětská nemocnice

30.9.2012
88%
Hra - Dětská nemocnice
Video se načítá
V této výborné hře plné miminek se stanete zdravotní sestřičkou na dětském oddělení. Každý den dostanete na starost více a více dětí, o které se budete muset dobře postarat. Včas jim dejte najíst, přebalte je a nezapomeňte ani na očkování.

Sue utajená čísla

15.8.2011
70%
Hra - Sue utajená čísla
Video se načítá
Sue má kolem sebe skrytá čísla, která je potřeba objevit. Normálním pohledem ovšem nejsou viditelná, takže je musíš zkoumat pod lupou. Podaří se ti najít všech 15 čísel? Čím dříve to zvládneš, tím víc bodů získáš.

Doll Maker

1.12.2011
58%
Hra - Doll Maker
Video se načítá
Doll Maker je typický hra pro dívky, ve které budete muset v každém levelu najít na vaší panence několik rozdílů. Ty jsou ovšem často velmi dobře skryty a tak jejich nalezení nebude vůbec snadné. Pokud je však nenajdete všechny, nedostanete se do dalšího levelu.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Sami's Nail Studio

2.10.2012
79%
Hra - Sami's Nail Studio
Video se načítá
Sami's Nail Studio je výborná hra, ve které se stanete majitelkou nehtového salonu a budete plnit přání svým zákaznicím. Nalakujte jim nehty přesně podle jejich přání. Když budete dost rychlé a zákaznice budou spokojené, jistě Vám dobře zaplatí a Váš podnik bude prosperovat.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Lodě

9.8.2012
82%
Hra - Lodě
Video se načítá
Další ze super klasických her, které znáte z deskové nebo papírové podoby je tady online. Tentokrát jsou to lodě, co si můžete zahrát na svém počítači ale v reálném čase a s opravdovým protivníkem. Rozmístěte svá plavidla po herním poli a zkuste odhadnout pozice soupeřových. Kdo dříve úplně potopí…

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.