Oblíbené hry

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Mina´s Beach House

26.8.2012
91%
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
V této opravdu skvěle propracované dekorační hře budete zařizovat plážový dům. Můžete mu zařídit ložnici, obývací pokoj i zahradu. Nabídka nábytku i doplňků je opravdu široká a všechno jde otáčet a zvětšovat nebo zmenšovat podle Vašeho záměru.

Romantic Bedroom

15.10.2012
77%
Hra - Romantic Bedroom
Video se načítá
Jak by měla vypadat ta správná romantická ložnice Vašich snů? V této pěkné dekorační hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte si z několika variant krásných postelí, nočních stolků, závěsů, podlah i spousty romantických doplňků.

Jasmine Bedroom

21.4.2012
68%
Hra - Jasmine Bedroom
Video se načítá
V této povedené dekorační hře budete mít možnost podle sebe zařídit mladé slečně její nový podkrovní pokojíček. Nábytek sice dostala, ale neví si rady s jeho rozmístěním. Jak by měl pokoj vypadat, aby byl opravdu krásný a pohodlný? Kam dáte skříň, psací stůl nebo postel?
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)
Hra - Valentýnská oblíkačka
Video se načítá
Blíží se Svatý Valentýn a s ním přichází i skvělá valentýnská hra, ve které se můžete připravit na tu pravou párty pro zamilované. K dispozici máte opravdu velký výběr nejrůznějšího oblečení a doplňků v opravdu valentýském stylu.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…
Hra - Pekařské dobrodružství
Video se načítá
Taková bojová skákačka tu ještě nebyla :) V roli mladé pekařky se vrhnete do boje s příšerama, které chtějí sníst Vaše dortíky. Příšery zneškodníte válečkem (mezerníkem) a dortíky zachráníte "oceněním", když na ně kliknete šipkou dolů. Kolik dortů zvládnete uhájit?

Bridal Beauty Makeover

23.2.2013
85%
Hra - Bridal Beauty Makeover
Video se načítá
Dívku v této hře čeká jeden z nejdůležitějších dní v životě - bude se vdávat. Pomozte jí se proto připravit, aby jí to opravdu slušelo. Před tím, než ji ale začnete líčit a vybírat krásné svatební šaty, musíte upravit její zanedbanou pleť. Použijte všechy nezbytné kosmetické prostřdky a uvidíte, jak…

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...
Hra - LadyGaga in Concert Makeover
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkací hru, která se vám bude určitě líbit. Oblečte si svoji oblíbenou popovou zpěvačku Lady Gagu. Můžete vybírat, spoustu účesů, různého oblečení a doplňků. Tak která z vás dokáže nejlépe vyšperkovat tuto zpěvačku?
Hra - Princess Jasmin Makeover
Video se načítá
Princezna Jasmin z příběhu o Aladdinovi teď potřebuje Vaši pomoc s péčí o svůj zevnějšek. Začít musíte od kompletní kosmetické kůry při které jí običej vyčistíte i zbavíte nežádoucích chloupků. Pak už se můžete vrhnout na výběr nejlepšího líčení, účesu a samozřejmě některých krásných šatů z jejícho…

Potion Panic

1.6.2012
69%
Hra - Potion Panic
Video se načítá
Ve hře Potion Panic budete mít za úkol bránit se před hordou nebezpečných protivníků. K obraně však nebudete využívat zbraně, ale speciální elixíry, které si můžete namíchat. Každý elixír má jiné účinky a je vhodný pro jiný typ protivníků.

Word Find

14.4.2012
62%
Hra - Word Find
Video se načítá
Najdete všechna anglická slova mezi všemi písmeny? Procvičte si svůj postřeh i anglická slovíčka v této logické hře, která bude bavit jistě nejen milovníkům osmisměrek.

Tweety Connect

7.5.2012
60%
Hra - Tweety Connect
Video se načítá
Nejen pro nejmenší milovníky malého Tweetyho je tady hra, ve které si budete moct procvičit abecedu. Spojujte postupně písmenka a domalujte tak celého ptáčka.

Funky Eyelashes Makeover

27.8.2012
80%
Hra - Funky Eyelashes Makeover
Video se načítá
Máte rády výrazné líčení, zajímavé barvy a trošku té extravagance ale samy si netroufáte takto chodit? Nevadí, v této hře máte možnost všechny nejrůznější kombinace na modelce vyzkoušet.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Denim Trends

24.10.2011
66%
Hra - Denim Trends
Video se načítá
Zahrajte si na modelku a zkoušejte si jednotlivé druhy oblečení. Na výběr máte z množství hezký kousků a vybírat si můžete také z doplňků jako jsou kabelky či šperky. Velkou část vzhledu dělá také účes a proto ani v této hře nechybí možnost vyzkoušet různé střihy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.