Oblíbené hry

Hot BBQ Party

15.12.2012
87%
Hra - Hot BBQ Party
Video se načítá
V této rychlé obsluhovací hře se stanete zaměstnancem zvlášního bufetu, který nabízí samé smažené dobroty. Od sekané, až po celé ryby. Vždy musíte svým zákazníkům opéct přesně to, co budou chtít. Důležité je, abyste věc dopekly ale nespálily. Za dobře připravené jídlo dostanete i dobře zaplaceno.…

Star Struck

16.11.2012
80%
Hra - Star Struck
Video se načítá
Star Struck je povedená postřehová hra, ve které se dostanete do vesmíru a se svou malou lodí budete přerušovat vlákna mezi jednotlivými hvězdami. Když se Vám podaří některou hvězdu úplně osamostatnit, tak se zmenší. Pokud ale na některou zapomenete, bude se naopak zvětšovat. Pozor abyste do hvězd v…

Stylish Emo Makeover

25.3.2013
77%
Hra - Stylish Emo Makeover
Video se načítá
Styl Emo je plný černé barvy doplněné dalšími výraznými barvičkami, jejichž kombinace mají vyjadřovat pocity svého nositele. Vyjádřete ty své, nebo jen vkus pro módu v povedené oblíkačce a vyberte pro slečnu některé ze zajímavých účesů, šatů a doplňků. Nezapomeňte ani na stylový make up.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Dress Up Rush

25.3.2012
92%
Hra - Dress Up Rush
Video se načítá
Otevřete si vlastní butik a obsluhujte co nejlépe své zákazníky. Na začátku budete mít jen velice malý sortiment, ale postupem času si budete moct dovolit vybavit svůj obchod opravdu na úrovni a hra získá to správné kouzlo.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Colourist

23.5.2012
65%
Hra - Colourist
Video se načítá
Colourist je chytlavá logicko-postřehová hra, která ze všeho nejvíc připomíná tetris. Vašim úkolem je spojovat kuličky stejné barvy, které nepřestávají padat. Může se to zdát snadné, ale někdy kulička správné barvy ne a ne spadnout. Dobrý pozor přitom dávejte na barvy. Některé jsou si dost podobné a…

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Flying CandyHra s oceněním

14.5.2012
76%
Hra - Flying Candy
Video se načítá
Ve hře Flying Candy bude vaším úkolem vyvolat co nejsilnější řetězovou reakci za pomoci jediného výbuchu. Snažte se posbírat co největší množství cukrovinek, které vám poslouží na nákup upgradů. Použitím různých bomb můžete vyvolat silnější reakci.

Želví cesta

29.5.2012
78%
Hra - Želví cesta
Video se načítá
Vydejte se na cestu za potravou s roztomilým želvákem. V každém kole budete mít za úkol jednak projít a také najít a získat schovanou houbičku. Ze začátku to bude dost jednoduché, ale postupem času se budete muset pořádně zamyslet co použít, abyste dostali co chcete.

Pečování o prasátko

16.8.2012
78%
Hra - Pečování o prasátko
Video se načítá
Je tady další skvělá hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát malé prasátko, se kterým proběhnete překážkovou dráhu, namydlíte ho, umyjete, usušíte, vmasírujete mu výživný olej a nakonec mu vyberete zajímavý klobouk nebo čepičku.

Flora Winx

25.3.2012
65%
Hra - Flora Winx
Video se načítá
Hrajte na piáno a sledujte, co se bude dít s jednou z panenek Winx - Florou. Pod správnými klávesami se totiž skrývají její šaty, boty, náušnice i změna náhrdelníku. Určitě Vás tato neobvyklá oblíkačka zaujme ;)

French Fiviera

11.10.2012
80%
Hra - French Fiviera
Video se načítá
Pojďte se ohřát na francouzskou riviéru spolu se dvěma krásnými kamarádkami, kterým vyberete nejen účesy a oblečení. Na Vás bude hlavně to, jestli se ocitnou na pláži nebo na hlavní třídě a jestli se z nich stanou klasické turistky, cestovatelky nebo právě vyrazily do nějakého zajímavé klubu.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

Pop Pixie Chatta

24.4.2013
78%
Hra - Pop Pixie Chatta
Video se načítá
Pusťte se do úpravy vzheldu krásné malinké víly Winx. Vyberte pro ni podle svého vkusu ten nejlepší účes i barvu vlasů a zvolte některé ze super oblečení. Dáte jí raději sukni s tričkem nebo některé z šatů? Tak už na nic nečekejte a pusťe se do toho :)

Horse Love

8.4.2013
73%
Hra - Horse Love
Video se načítá
Pomozte zamilovanému páru koníků, aby se mohli políbit. Protože mají chovatele, který jejich lásce nepřeje, nebude to zase tak jednoduché. Když je totiž při líbání přistine, rozčílí se a pokropí je vodou. Pokud se to stane třikrát, hra pro Vás končí. Máte dobrý postřeh a zvládnete i náročnější…

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.