Oblíbené hry

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Moji krásní mazlíčci

19.5.2012
90%
Hra - Moji krásní mazlíčci
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky roztomilých zvířátek je tady skvělá hra, ve které si ověříte i svůj postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost malého pejska, kočičku a koníka a budete muset co nejrychleji plnit jejich přání tak, aby nebyli smutní.
Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Appartment Decor

12.10.2012
81%
Hra - Appartment Decor
Video se načítá
Zařiďte pro mladou slečnu její nový krásný byt. Jistě Vás potěší krásný dívčí styl veškerého vybavení, kterému budete jako interiérový architekti hledat to správné místo. Jak bude byt od pohovky až po květiny po vašem zásahu vypadat?

Alchemy Swap

26.2.2013
70%
Hra - Alchemy Swap
Video se načítá
Zábavná hra, ve které máte za úkol spojit co nejvíce lahviček. Spojit však můžete minimálně 3 lahvičky stejné barvy. Bohužel máte jen jednu minutu na získání co největšího počtu bodů. Pokud se Vám ale podaří spojit více jak 3 lahvičky, objeví se speciální, za kterou můžete dostat bonusový čas.

Drive

13.4.2013
76%
Hra - Drive
Video se načítá
Zajeďte každé kolo co nejrychleji a získejte tak co nejvíce bodů!! Po cestě nezapomeňte sbírat žluté dolary a šipky, které Vás výrazně zrychlí.

Hannah Montana Shopping

12.8.2011
76%
Hra - Hannah Montana Shopping
Video se načítá
Hannah Montana se vydala nakupovat a vy jí můžete pomáhat s výběrem toho, co si má koupit. Je pouze na vás jestli jí koupíte šaty nebo tričko a kalhoty. Aby byla krásnější, můžete ji nakoupit taky různé doplňky, jako klobouk či náhrdelník.

Miley goes to school

12.8.2011
58%
Hra - Miley goes to school
Video se načítá
Hannah Montana neboli Miley jde do školy a potřebuje vybrat oblečení, se kterým bude chodit do školy. Šatník, ze kterého můžete vybírat je opravdu široký. Pokud byste nevěděli, jak oblečení sladit, zobrazte si tipy, kde už je Miley oblečená.

Miley Cyrus Dress Up

30.5.2011
63%
Hra - Miley Cyrus Dress Up
Video se načítá
Baví tě oblíkačky? Tak tady pro tebe jednu máme. Oblékni si celebritu Miley Cyrus, kterou můžeš znát taky jako Hannah Montanu. Vyber jí to nejstylovější oblečení, ve kterém jí to bude opravdu slušet. Můžeš se inspirovat několika předem vytvořenými kombinacemi.

Scrub & Peel Makeover

1.12.2012
86%
Hra - Scrub & Peel Makeover
Video se načítá
Udělejte z docela ošklivé a zanedbané slečny opravdovou krásku. Nejprve bude potřeba její neudržovaný obličej vyčistit, odstranit pupínky a nežádoucí chloupky. Potom se můžete soustředit na detaily jako je oblečení, účes a samozřejmě super make up.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…
Hra - Polly's Hair Stylin' Salon
Video se načítá
Tato milá kadeřnická hra je vhodná i pro ty úplně nejmenší nadšené vlasové stylistky. Nemusíte totiž stříhat ani barvit samy, ale pro hlavní hrdinku Polly rovnou délku vlasů, účes, barvu i zajímavý klobou vyberete z nabídky. Jak bude nakonec vypadat?

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

LL City Parking

19.2.2013
75%
Hra - LL City Parking
Video se načítá
Parkovací hra, ve které se budete muset snažit zaparkovat co nejpřesněji na vyznačené místo. Můžete zaparkovat i jen na 80% procent, ovšem nedostanete tolik bodů, jako když zaparkujete na 100%.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.