Oblíbené hry

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Frankie Stein Hairstyles

28.3.2013
86%
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Frankie Stein z Monster High potřebuje Vaši pomoc s úpravou vlasů. Nejdřív jí je pořádně umyjte, dejte jí vyživující balzám i masku. Potom co jí vlasy vysušíte a učešete můžete začít s kreativním výběrem toho nejzajímavějšího střihu a barvy. Před koncem jí nezapomeňte udělat ani make up a zvolit…

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.