Oblíbené hry

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako pomocnice v prodejně se zvířaty , kde je její povinností zametat a uklízet . Pomoz jí dělat něco zajímavějšího, jako je chytání rybiček v akváriu , kartáčování kočky, nebo procházka se psem . Ale pozor, nesmí vás při tom vidět majitelka obchodu. Zvládnete to ?
Hra - Ever After High Legacy Day Raven Queen
Video se načítá
Přichystejte Raven na její korunovaci , kde převezme moc a žezlo . Aby se mohla této slavnosti zúčastnit musí vypadat elegantně, ale zároveň moderně . Pomůžeš Raven právě ty?

Once Upon A Life

27.2.2014
82%
Hra - Once Upon A Life
Video se načítá
Pomozte tomuto dědovi najít jeho album fotek. Velice mu na něm záleží a udělá cokoli, aby našel všechny fotky. Proto se s ním vydáte na nebezpečnou cestu plnou překážek a nepřátel. Dávejte pozor, palivo v berlích vydrží jen po omezenou dobu!

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Neptune's Daughter

25.2.2014
91%
Hra - Neptune's Daughter
Video se načítá
Neptunova dcera je údajně nejkrásnější víla, která žije v oceánu. Působí nejen přitažlivě, ale i úchvatně svým zjevem. Navrhněte si i vy, jako by tato mořská panna mohla vypadat. Na výběr máte pestré dekorace, které můžete všemožně skládat.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Nano War 2

10.4.2012
85%
Hra - Nano War 2
Video se načítá
Nano War 2 je pokračování skvělé taktické hry, ve které bude vaším úkolem ovládnout všechny buňky na hrací ploše. Zvolit správnou taktiku a ovládnout tak celý mikroskopický svět však nebude vůbec snadné.

Draconis Siirexus

17.2.2014
75%
Hra - Draconis Siirexus
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního bájného draka za pár minut. Změnit mu můžete například barvu šupin nebo změnit celkový design od píky a to za pomoci všemožných dekorací, které máte k dispozici. Draka si navíc můžete zmenšovat nebo zvětšovat. Pochlubte se i vy svým drakem.

How to Raise a Dragon

9.9.2013
65%
Hra - How to Raise a Dragon
Video se načítá
Jestliže máš ráda hry s jednoduchou grafikou, tak si zahraj tuhle. Dohrát ji netrvá příliš dlouho. Ze všeho nejdřív necháš vyklubat se malé dráčátko. Potom ho musíš dostatečně nakrmit, aby vyrostlo. Dospělý drak se žene městem a působí zkázu. Takže nakonec je třeba pomocí hrdiny draka zabít.

Operate Now Knee Surgery

29.10.2013
78%
Hra - Operate Now Knee Surgery
Video se načítá
V naučné hře Operate Now Knee Surgery se stanete mladým doktorem, který se učí, jak správně postupovat při operacích. Abyste celou operaci bezchybně zvládli, držte se pokynů sestřičky, která vám vždy řekne jak postupovat. Celá hra je v angličtině, přesto vám stačí jen její základní znalost.

Cellcraft

13.11.2013
88%
Hra - Cellcraft
Video se načítá
Milovníci biologie si mohou procvičit své znalosti o buňkách ve hře Cellcraft. Jde o velmi zajímavou hru, která Vás naučí jaké organely jsou v buňce a také jak fungují. Musíte se také ubránit hrozbám z venčí i zevnitř buňky. Odrazte proto všechny viry a vypořádejte se i s volnými radikály.

Trenérka pokémonů

23.5.2012
68%
Hra - Trenérka pokémonů
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat správná trenérka pokémonů? V této hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte jí ten pravý účes, oblečení a samozřejmě toho nejkrásnějšího pokémona k výcviku.

From Ugly To Pretty

31.12.2013
88%
Hra - From Ugly To Pretty
Video se načítá
Pomozte této mladé šprtce vypadat dobře. Je totiž zamilovaná do nejoblíbenějšího kluka ze školy. Jenže on o ní nestojí, protože je pro něj ošklivá. Vaším úkolem jí bude zkrášlit tak, aby jen zářila.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Raven Queen Makeover

21.12.2013
88%
Hra - Raven Queen Makeover
Video se načítá
Raven Queen ze seriálu Ever after High se zajímá o poslední modu a o svou vizáž, nyní však potřebuje v tomto oboru od tebe radu. Pomůžeš jí udělat rychlou kosmetiku, ostříhat vlasy a vybrat make-up a oblečení?

Moonlights

8.8.2013
75%
Hra - Moonlights
Video se načítá
V této hře budete stavět do výšky. Cílem bude postavit takovou budovu, aby dosáhla až na měsíc a hlavně se nesmí zřítit. Dávejte si pozor, abyste stavbu zbytečně nezatížili, jinak se zřítí a můžete začít znova. Ze začátku nebudete mít vůbec problémy, ale v pozdější fázi hry budou vaše schopnosti…

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Journey of the Mouse

6.8.2013
84%
Hra - Journey of the Mouse
Video se načítá
V roli laboratorní myšky vás čeká mnoho bludišť plných nástrah. Vyhněte se ozubeným točícím se kolům, nespadněte do díry, nenechte se zabít elektrickým ohradníkem, utečte kočce. Cestou je třeba sbírat jídlo, díky kterému si můžete kupovat vylepšení. Pro ukončení každé úrovně je třeba dostat se k…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.