Oblíbené hry

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Little Pony

2.5.2013
80%
Hra - Little Pony
Video se načítá
Pro všechny milovnice roztomilých poníků je tady jeden moc krásný koník, kterého budete moct podle vlastní chuti úplně změnit. Vyberte pro něj novou barvu, hřívu, ocas, barvu očí, tetování... Nechybí ani boty, obleček nebo brýle ;) Jak bude po Vašem zásahu vypadat?

Edward Cullen

14.11.2012
75%
Hra - Edward Cullen
Video se načítá
Pro všechny milovnice Twilight ságy je tady super oblíkačka se sympatickým Edwardem v hlavní roli. Tento upír se snaží zapadnout mezi současné lidi a je na Vás, abyste mu pomohly s výběrem správného oblečení a doplňků.

Hannah Montana Superstar

14.1.2012
73%
Hra - Hannah Montana Superstar
Video se načítá
Staňte se módní poradkyní této mladé hvězdy. Ve hře Hannah Montana Superstar bude jen na Vás, jaký jí zvolíte účes i barvu vlasů a jak ji na její důležité turné oblečete. Uplatněte všechen svůj vkus a představivost, aby měla před svými fanoušky úspěch a všem se líbila. Nakonec si budete moct vybrat,…

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.

Latin Heat

6.8.2012
81%
Hra - Latin Heat
Video se načítá
Staňte se barmanem či barmankou alespoň na jeden den a vyzkoušejte si, jaké to je obsluhovat hosty a připravovat jim nápoje podle jejich přání. Tutoriál na začátku hry vám vysvětlí všechny podrobnosti a vy se následně můžete pustit do obsluhy zákazníků a vydělávání peněz.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…
Hra - Clawdeens Make Up Secrets
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra s jednou ze studentek Monster High - Clawdeen. Odhalte všechna její kosmetická tajemství a vyberte jí nejzajímavější účes, líčení i oblečení s doplňky, aby byla opravdová hvězda třídy.

Scorpio Girl Makeover

4.12.2012
77%
Hra - Scorpio Girl Makeover
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat dívka, která reprezentuje znamení štíra? Udělejte jí kompletní make up i účes tak, aby se Vám líbila a nezpomeňte ani na to, v jakém je znamení ;)

Bridal Beauty Makeover

23.2.2013
85%
Hra - Bridal Beauty Makeover
Video se načítá
Dívku v této hře čeká jeden z nejdůležitějších dní v životě - bude se vdávat. Pomozte jí se proto připravit, aby jí to opravdu slušelo. Před tím, než ji ale začnete líčit a vybírat krásné svatební šaty, musíte upravit její zanedbanou pleť. Použijte všechy nezbytné kosmetické prostřdky a uvidíte, jak…

Sagittarius Girl Makeover

16.12.2012
77%
Hra - Sagittarius Girl Makeover
Video se načítá
V této moc povedené hře budete přetvářet dívku ve stylu znamení zvěrokruhu. Tentokrát si zkuste představit, jak by měla podle Vás vypadat klasická zástupkyně znamení ŠTÍRA. Vyberte některý ze stylových účesů, krásných šatů i šperků a v první řadě si dejte záležet s celkovým make upem.

Funky Eyelashes Makeover

27.8.2012
80%
Hra - Funky Eyelashes Makeover
Video se načítá
Máte rády výrazné líčení, zajímavé barvy a trošku té extravagance ale samy si netroufáte takto chodit? Nevadí, v této hře máte možnost všechny nejrůznější kombinace na modelce vyzkoušet.

Karnevalový kostým

19.9.2012
73%
Hra - Karnevalový kostým
Video se načítá
V této zajímavé oblíkačce budete připravovat slečnu na karnevalovou párty. Z nabídky účesů, krásných šatů a samozřejmě masek vyberte to nejlepší, aby všechny na večírku ohromila.

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.