Oblíbené hry

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Movie Star Dress up 2

17.7.2013
90%
Hra - Movie Star Dress up 2
Video se načítá
A opět je tu naše milovaná Barbie, která potřebuje vybrat správný outfit a vypadat jako filmová hvězda. Výběr šatů je velmi pestrý a proto potřebuje vaši pomoc, aby okouzlila své fanoušky. Vybírat si můžete z různorodých účesů, šatů a doplňků. Oblečte Barbie jako hvězdu.

Sea Fairy

19.8.2013
81%
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Skvělá oblíkačka s krásnou mořskou vílou. Protože všechny víly musí vypadat překrásně, vyber jí vlasy, rozevláté oblečení, boty, zajímavé tetování na těle a nakonec nádherná křídla.

Mother's Day Slacking

14.8.2013
86%
Hra - Mother's Day Slacking
Video se načítá
Tentokrát se ve hře ze série Slacking nebudete nudit, ale Vašim úkolem bude udělat tajně dárek pro maminku ke dni matek. Dokážete vyrobit, zabalit dárek i další úkoly tak, aby si Vás nevšimla a nepokazilo se překvapení.

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.

Hairdresser oblíkačka

10.4.2013
75%
Hra - Hairdresser oblíkačka
Video se načítá
Ve hře Hairdresser nepůjde o kadeřnictví a stříhání vlasů, jak by se mohlo zdát z názvu, ale budete oblékat samotnou kadeřnici. Kromě pohodlného pracovního oblečení, které jí ale musí samozřejmě maximálně slušet, vyberte pro tuto slečnu i některý ze super účesů. Nemůže přece si přece dělat v práci…

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…
Hra - Elements Makeover Earth Princess
Video se načítá
Pusťte se do další pěkné makeover hry, ve které budete moci změnti hlavní hrdinku ve stylu čtyř přírodních živlů. Aby bylo možné začít s líčením a oblékáním, musíte nejprve uplatnit své kosmetické znalosti a dovednosti a dobře její pleť vyčistit a připravit.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video se načítá
Nacházejte na noční obloze nové souhvězdí v logické hře Starlight. Otáčením náhledu musíte najít tu správnou polohu, ve které se souhvězdí zobrazí v celé své kráse. Hrát můžete ve třech obtížnostech, přičemž na nejtěžší úroveň budete mít jen třicet sekund.

Princezna válečnice

14.1.2013
75%
Hra - Princezna válečnice
Video se načítá
V této netradiční oblékací hře připravíte do bitvy pravou válečnickou princeznu. Jako inspirace Vám můžou posloužit hrdinské historické velkofilmy nebo seriály, kde s nájezdníky a obludami bojují nejen stateční muži. Jaké jí zvolíte oblečení, chrániče, účes a samozřejmě štít s mečem?

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Ninja Slash

11.7.2013
72%
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
V postřehové hře Ninja Slash se v roli odvážného ninju vydáte na nebezpečnou cestu skrz džungli, v níž číhá množství překážek a nebezpečných nepřátel. Vy však máte k dispozici meč, za pomoci, kterého je možné nepřátelé úspěšně likvidovat.

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

April Cover Girl

6.8.2012
82%
Hra - April Cover Girl
Video se načítá
V této zajímavé oblékací hře s originální grafikou budete připravovat modelku na obálku dubnového vydání časopisu o módě. Na výběr budete mít z opravdu velkého množství moderních i dost dost netradičních kousků oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.