Oblíbené hry

DJ Girl Dress Up

6.12.2012
77%
Hra - DJ Girl Dress Up
Video se načítá
Je tady slečna, která mixuje hudbu a potřebuje pomoci se svým DJ image. Oblékněte, učešte a zvolte všechny doplňky tak, aby byla nejen stylová a moderní ale aby jí to i patřičně slušelo. Zkuste třeba ležérní styl s kraťásky a vestou na barevném tričku. Všechno je to na Vás.

Krasobruslařský pár

10.2.2013
74%
Hra - Krasobruslařský pár
Video se načítá
Patříte k těm, co se někdy chtěly stát krasobruslařkou a v nádherných kostýmech tančit s urostlým bruslařem po ledě? Pak si jistě maximálně užijete tuto oblíkačku, kde jeden takový krásný pár budete moct podle vlastní fantazie obléknout od hlavy až po nezbytné brusle :)

Barbie goes Ice Skating

11.4.2013
74%
Hra - Barbie goes Ice Skating
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie budou mít jistě radost z této oblíkačky, ve které přistihnete Barbie při krasobruslení. Vyberte jí pro tuto příležitost v jejím typickém stylu ty nejlepší kostýmy, brusle, doplňky i účes. Jak jí to bude na zamrzlé ploše slušet je jen na Vás :)

Mahee girl dress up

9.6.2013
89%
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
V této super oblíkačce je opravdu na co se těšit. Nejen že na vás bude mluvit česky, ale i výběr nejrůznějšího oblečení včetně bot, plavek a doplňků je veliký. Slečně na pláži budete moct navíc změnit i účes, barvu vlasů, tvar očí i úst... takže můžete vytvořit nejrůznější výrazy tváře ;) Jak bude…

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Brunette Hairstyle

20.10.2012
83%
Hra - Brunette Hairstyle
Video se načítá
Vyhrajte si s úpravou vlasů zajímavé brunetky. Jednotlivé prameny vlasů v super účesech budete moct barvit podle libosti a samotnou slečnu potom nalíčíte, vyberete jí šperky i tričko.

Denim Trends

24.10.2011
66%
Hra - Denim Trends
Video se načítá
Zahrajte si na modelku a zkoušejte si jednotlivé druhy oblečení. Na výběr máte z množství hezký kousků a vybírat si můžete také z doplňků jako jsou kabelky či šperky. Velkou část vzhledu dělá také účes a proto ani v této hře nechybí možnost vyzkoušet různé střihy.

Mole vs. Lava

25.6.2013
75%
Hra - Mole vs. Lava
Video se načítá
Mole vs. Lava je skákačka, ve které hrajete za krtka, který se prokopal až moc hluboko. Vaším úkolem bude utíkat před lávou co nejdéle. Jakmile začnete skákat nahoru, tak se za vámi spustí láva. Je jen na vás, jestli mu pomůžete dostat se co nejdále.

Mini Golf

24.6.2013
86%
Hra - Mini Golf
Video se načítá
Máme tu pro vás super minigolf na skóre! Máte 10 jamek, na kterých musíte nahrát co nejméně odpalů. Myší si můžete nastavit úhel nebo směr odpalu a levým myšítkem odpálíte balónek. Není to tak jednoduché, jak se zdá, na některých jamkách je i změněný terén, takže je na vás jak si s tím poradíte.

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Funky Living Room

7.7.2011
58%
Hra - Funky Living Room
Video se načítá
Chtěli byste už bydlet ve vlastním a udělat si váš pokoj přesně podle svých představ? Není to jednoduché. Pokud si chcete vyzkoušet, jak by pokoj mohl vypadat, zahrajte si tuto hru. V ní totiž můžete udělat dekorace jen podle vašich představ.

Cubikill 6

6.5.2013
58%
Hra - Cubikill 6
Video se načítá
Cubikill 6 je akční brutální hra, ve které se vžijete do kůže nespokojeného zaměstnance, který se rozhodl skoncovat se svými spolupracovníky jednou provždy. Jako útočná zbraň vám poslouží běžné kancelářské potřeby, přičemž některé z nich můžete vzájemně kombinovat a vytvořit tak ještě účinnější…

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Vampire Collection

10.3.2012
81%
Hra - Vampire Collection
Video se načítá
Vyberte dívce ty nejlepší šaty na večírek ve stylu Draculy. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství stylových šatů a samozřejmě i doplňků. Od čarodějnických klobouků, až po havrana na rameno.

Medieval Dresses

18.5.2013
87%
Hra - Medieval Dresses
Video se načítá
Která slečna si někdy nepředstavovala, jaké krásné historické šaty co nosily pricezny, by si nejraději vybrala... V této hře si to budete moct vyzkoušet a vytvořit podle své fantazie celou princeznu :) Čeká na vás opravdu velká nabídka dobových šatů, kterým navíc můžete měnit podle sebe i barvu. Kdo…

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Obleč hrdinku

22.9.2012
82%
Hra - Obleč hrdinku
Video se načítá
V této povedené originální oblíkačce budete vybírat šaty pro hrdinku z dávných časů. Bude jistě potřebovat boty ve kterých se dobře běhá, šaty ve kterých bude moct bojovat a lovit a samozřejmě nějaké zbraně. Vždy když vyberete druh oděvu nebo doplňků, budete jim moct individuálně změnit barvu, takže…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.